Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Di Somma Dance Raszyn OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Hej, ktoś z was chodzi na kurs taneczny do tego studia? jakie macie opinie?

Gość gość
chodzę :) na zumbę, na ćwiczenia z piłką - ogólnie powiem Ci, że klimat niesamowity super instruktorzy, trenerzy, fajni ludzie chodzą na zajęcia, no i też to wszystko nie jest jakieś drogie :)

Gość gość
to studio taneczne pomogło nam ogarnąć pierwszy taniec na wesele :) kurs nie był drogi, do tego mieliśmy fajnego instruktora przyjemna atmosfera, studio z dużymi lustrami, nowoczesne to było kilka zajęć, które naprawdę dobrze przygotowały nas do pierwszego tańca więc wspomnienia dobre

Gość gość
ile płaci sie na kurs właśnie pierwszego tańca weselnego? wesele we wrześniu, a my jeszcze nie ogarnęliśmy tego tematu ;)

Gość gość
mówisz o kursie dla narzeczonych ? my płaciliśmy 560 zł jako para oczywiście w tym masz 6 zajęć po godzinę ;) zajęcia oczywiscie odbywają się w trybie indywidualnym

Gość gość
polecam, kurs taneczny z Di Somma Dance, to czysta przyjemność to niezwykła przygoda po najciekawszych krokach tanecznych prowadzona przez super duet kto był ten wie córkę zapisałam na balet :) również widać, że sie wciągnęła mają też ciekaw zajęcia fitness, na które zacznę chodzić o kwietnia, bo teraz nie miałam czasu

Gość gość
witam,a co sądzicie o zumbie ? planuję wybrać się z koleżanką , ale zastanawiamy się ;p bo w sumie nigdy na takim czymś nie byliśmy, a nie jest to trudne? i pytanie kluczowe... czy faceci też chodzą na zumbę? to chyba takie damskie zajęcie, prawda? ile kosztują zajęcia w Di Somma? jak często są? i w jakie dni? kto z was chodzi? :)

Gość gość
zumba jest zarówno dla kobiet jak i dla facetów ;) nie ma żadnych dyskryminacji czy ograniczeń wiadomo - facetów jest mniej,a to głównie dlatego, że zumba to połączenie fitnessu z tańcem;) wg mnie kroki są bardzo proste chodzę na zumbę regularnie bardzo lubię ten rodzaj tańca no i świetny sposób na zgubienie zbędnych kilogramów :)

Gość gość
a teraz na dodatek jest promocja na zumbę :P ale tylko do końca lipca kto sie zapisuje? :P

Gość gość
własnie od tej promocji zaczęłam chodzić na zumbę i tak się wkręciłam że teraz chodzę non stop jestem mega zadowolona, poznałam fajnych ludzi, nauczyłam się nowych kroków połączenie tańca z fitness to jest to!

Gość gość
na zumbie jest zawsze pełno ludzi ;) naprawdę klimat niesamowity... taniec, ćwiczenia, pot i śmiech :) ale wiecie co mnie najbardziej zaskoczyło ? że nie tylko kobiety chodzą na te zajęcia ;)

Gość gość
potwierdzam! zumba jest super i fakt... mam wrażenie, że nasze grono zwiększa się ;p niedługo trzeba będzie nową grupę założyć ;) po tych świętach przyda mi się zumbaaa :)

Gość gość
a co sądzicie o zajęciach z trampoliną? ktoś z was chodzi? jakie rezultaty ?

Gość gość
moim zdaniem te zajęcia z trampoliną ćwiczą całe ciało! głównie jest to dla mnie frajda polączona z wysilkiem pozornie nie jest to nic męczącego, ale wpraktyce,,, :) ćwiczymy całe ciało!

Gość gość
mega :) na zajęcia z trampoliną chodzę od stycznia nie spodziewałam się, że zajęcia są tak wytężające :) polecam! :)

Gość gość
co polecacie na piękny brzuch? ćwiczenia? a może jednak coś z tańca?

Gość gość
mają super ćwiczenia na płaski brzuch ;) sprawdź sobie ofertę ;)

Gość gość
czy oni oferują jakieś obozy taneczne na wakacje?