Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczony85

Problem z wytryskiem

Polecane posty

Gość zmęczony85

Chociaż nie jestem hojnie obdarzony, to moja partnerka szybko osiąga orgazm. Ma go nawet podczas gry wstępnej. Ona potrafi mieć kilka orgazmów a ja mam z tym problem. Często jeszcze po wszystkim, przez pół godziny a nawet i dłużej, zaspokaja mnie oralnie zanim dojdę.

Gość kiki11
Jedno jest pewne,wielkość penisa nie ma wpływu na orgazm u kobiety

Gość zmęczony85
Widać, że to forum erotyczne . Napisałem "hojnie" a opublikowano przez "ch" i * zamiast "O"

Gość zmęczony85
I dalej to samo. Kto to cenzuruje?

Gość zmęczony85
Do kiki11: Jestem na to żywym dowodem, ale nie w tym mój problem.

Gość gość
Cenzuruje debilny automat. Kto go w taki idiotyczny sposób zaprogramował, to już chuuuj raczy wiedzieć ;)

Gość zmęczony85
Test. Sprawdzam, czy jak napiszę hooojnie, to zmienią znaczenie?

Gość gość
Bierz dwie do łózka

Gość zmęczony85
Jestem zwykłym mężczyzną a nie seks-robotem.

Gość podobnie zmęczony
Mam podobnie. Bardzo trudno mi dojść do orgazmu i wytrysku w czasie normalnego seksu z kobietą. Za to podczas masturbacji, myśląc o tej samej kobiecie, dochodzę w pół minuty :o

Gość zmęczony85
Nie próbowałem takiej opcji. Zresztą seks, to zabawa przynajmniej we dwoje.

Gość gość
Jeśli podczas masturbacji nie masz tego problemu to prawdopodobnie zanim zacząłeś uprawiać seks dużo się masturbowałeś i twoje ciało podświadomie przyzwyczaiło się do tego, że aby mieć orgazm musisz stymulować się w sposób w jaki się masturbujesz. A jak wiadomo stymulacja w czasie seksu różni się trochę od tej podczas masturbacji. Przyczyny mogą być też inne. Jeśli ci zależy na ich odkryciu polecam kontakt z seksuologiem. Pozdrawiam

Gość kiki11
Zgadzam się z gościem powyżej, zbyt częsta i długo uprawiana masturbacja może prowadzić do takich właśnie uzależnień. Trzeba by tu pogodzić jedno z drugim czyli np. ty "podobnie zmęczony" najpierw zaspokajasz kobietę a potem zaspokajasz siebie i nie powinno to stanowić problemu dla drugiej strony. Ja nigdy nie mam orgazmu podczas stosunku więc mój partner najpierw zaspokaja mnie językiem a potem mamy stosunek i jemu jest dobrze. Nie zawsze te rzeczy przebiegają klasycznie ,ale trzeba otwarcie mówić o swoich małych problemach i robić tak aby wszystko grało. Przyznam się ,że gdybym miała codziennie pół godziny wyczyniać cuda przy facecie aby on osiągnął wytrysk to chyba by mnie to zniechęciło.