Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest tu może taką mama jak ja ?

Polecane posty

Gość gość

Tzn. Taka że dużo czasu poświęca dziecku ? Wracam do domu 15.10 jej obiad jeśli mąż przygotuje lub na szybkości Max 45min ogarniam obiad. Dziecko w domu od 14 odebrane przez dziadków. I cały czas swój poświęcam dziecku na zabawę w domu, spacer itp. Czasem idziemy do babci czy na zakupy ale wszytko raczej się skupia na nim. Młody kapie do ok 19, śpi Max 20.30 i wtedy jestem ja i moje obowiązki..rzadko kiedy ogarniam coś między czasie..no chyba ze jest mąż..i wtedy on lub ja się bawimy a jedno z nas ogarnia obowiązki..syn ma 3 lata. umie się sam bawić bardzo ładnie, ale widzę jak potrzebuje żebyśmy coś razem porobili.

Gość gość
Nie oglądam seriali chociaż lubię, nie zajmuje się bzdurami bo nie mam kiedy..spotkania towarzyskie raz na jakiś czas..z uwagi na różne sprawy, nie tylko nasze ale i znajomych więc różnie to bywa. Wiem że dzieci koleżanek nie mają tak kolorowo. One wracają zmęczone z pracy leżą sobie na kanapie albo lataja po sklepach a z dzieckiem spędzają Max 1h.

Gość gość
I tak siedzę właśnie w pracy i się zastanawiam..czy tylko ja taka jestem ? W sumie jaka? ??