Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę przytyć jedząc 7000kcal dziennie pomocy

Polecane posty

Gość gość

wszystkie badania zrobiłem, chodze do kibla 3 razy dziennie i nic nie tyje jestem chudzielcem waże 65kg i 4lata się męczę z przytyciem.

Gość gość
Sprawdź czy nie masz tasiemca

Gość gość
Dokladnie, zrob badania na pasozyty. Zmien lekarza i powiedz ile jedzenia spozywasz i ze nie tyjesz. A jaki masz dzienny wydatek energetyczny organizmu? Moze zyjesz tak intensywnie ze naprawde duzo spalasz?

Gość gość
gość dziś nie mam pasożytów już 10 razy robiłem badania tak samo na tarczyce. Nie tyje za chiny a jem nawet 4 obiady dziennie w dużej wi zrównoważonej diecie.

Gość gość
gość dziś Nic się nie ruszam, praca siedząca. Dieta ułożona przez dietetyka i nie tyje :(

Gość gość
ach jak ja bym tak chciała, gdybym tyle jadla dziennie co ty to po tygodniu mam 5kg wiecej, ciesz sie ze nie tyjesz, moze z wiekiem ci sie metabolizm zmieni

Gość gość
Ale mnie żadna dziewczyna nie chce właśnie przez tą chudość :/ mówią jak przytyjesz to będziesz miał szanse a tak to nie

Gość gość
moze jakies odzywki zacznij brac i jakies cwiczenia silowe? skoro badania w normie, pasozytow nie masz ani tarczycy chorej

Gość gość
a mam do przytycia z 15-17kg

Gość gość
gość dziś to już dawno brałem mało tego schudłem z powodu siłowni z 2kg nic nie nabieram masy.

Gość gość
Ja spożywam między 9/14 tyś waga 64kg również nie tyje, lecz zbijam to na siłowni, poprzez bieganie i praca 11 godzin dziennie i czuje sie swietnie :)

Gość gość
To co Wy jecie? :O nie wyobrażam sobie jak można spożyć tyle kalorii w jeden dzień