Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imie dla dziewczynki oliwia?

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie? Za miesiąc rodzę i będzie to prawdopodobnie dziewczynka dla chłopca imię już mamy (tomek) mąż jest za oliwką ale ja nie jestem do tego imienia przekonana

Gość gość
W latach 90-tych jak sie ktoś trafił o takim imieniu to to była egzotyka a teraz szkoda gadać. Imie teraz tak oklepane jak za komuny były Magdy, Anki, Kaśki..

Gość gość
no właśnie , bardzo oklepane. wymyśl coś swojego. chyba że c***asuje

Gość gość
mi jeszcze kilka lat temu bardzo sie podobalo, a teraz troche pospolite sie zrobilo. Wsrod moich znajomych sa trzy Oliwie- najstarsza 3 lata, najmlodsza urodzi sie za miesiac :)

Gość gość
Olivia koniecznie przez V ;)

Gość gość
Tyle jest Oliwek ze mi to imie osobiscie sie nie podoba.

Gość gość
Oli(v)ia obok Nikoli Vanessy hit posród małoletnich matek :)

Gość gość
20.50 ja mam 30 lat i mam roczną Oliwię. coś ci się twoja teoria nie sprawdza. Osobiście znam jedną Oliwkę- moją! Dla mnie to najpiękniejsze imię! a swoją drogą ciekawa jestem jakie imiona się kafeterianka podobają...:P

Gość gość
Na kafe to imię jest lokowane w grupie ' patologiczne" ..

Gość gość
bo tutaj sa imiona tylko albo patologoczne, albo pospolite, albo oklepane, albo dla starej baby.... osobiście te ostatnie mi się najmniej podobają. a Oliwia piękne imie, bardzo dziewczęce.

Gość gość
Oliwia Mierzwa Oliwia Chrząszczyńska Oliwia Skiba -no bajeczne to jest ...:O

Gość gość
Ach ta moda na Olivki/Oliwki i inne d**erele ,ludzie macie sieczkę zamiast mózgu :-O

Gość gość
Ach ta moda na Olivki/Oliwki i inne d**erele ,ludzie macie sieczkę zamiast mózgu pechowiec.gif x a twoje dziecko jak ma na imie?

Gość gość
Nie mam dzieci a w przyszłości na pewno nie dam im imienia "bo modne" i żeby była 6 Julka/Majka/Oliwia w przedszkolu/szkole :-P

Gość gość
imie się musi przede wszystkim podobać rodzicom, pomyśl niż coś napiszesz a nie pisz ze modne, bo Zosie, Marysie tez sa teraz modne, a mimo tego rodzice daja córce Oliwia, dlatego bo im się podoba to imie. Widzisz, nie masz dzieci,ale kiedys będziesz mieć i jakie imiona będą miały (bo na pewno sa jakies co się tobie podobają) to już nie napisalas..czego się boisz? ze ktos napisze ze jest patologiczne?

Gość gość
najgorzej jak rodzice daja dziecku takie mało spotykane imie, takie wyszukane, udziwnione, aby było tylko jedyne w klasie, żeby na sile się wyroznialo...

Gość gość
co wy macie z ta Oliwia ze oklepane, osobiście nie znaj ani jednej Oliwii. Imie naprawdę piękne. Sama bym rozwazala to imie, gdyby była corka, no ale będzie synus :)

Gość gość
Mi się Oliwia nie podoba.

Gość gość
Piękne, ale pisane przez W. Wśród osób z mojego otoczenia modne i na topie są: Amelia, Lena, Maja, Zofia, Jan, Szymon, Kuba. Oliwie znam 2 , ale są to córki znajomych

Gość gość
Jeszcze 3 lata temu mi się podobało, na dzień dzisiejszy nie. Kiedyś też podobało mi się Julka ale na dzień dzisiejszy zygam julkami.

Gość gość
jedno z najpiękniejszych imion!

Gość gość
14.52 zgadzam się! :) jeśli będę miała córke to wlasnie tak będzie miała na imie.i nie, nie kieruje się moda i nie jestem patologia...:P

Gość gość
Roślinne...Oliw(i)a ze świerzych wytłoków ..no nie może z pierwszego tłoczenia / :P Pretensjonalne .

Gość gość
22.35 ale masz żałosne poczucie humoru wieśniaro. piszesz jak jakas niedorozwinięta i myślisz, ze wszyscy się z tego będą smiać...

Gość gość
Straszne jest zdrobnienie tego imienia. Oliwka . Drze sie potem baba na plaży/placu zabaw -oliwkaaaaa oliwkaaaa Oliwka -bleh. Oliwka do opalania a może dla niemowląt ?

Gość gość
Oliwka i Maja , i jeszcze Julcie i Zuzie RZYG:-(

Gość gość
Człowiek miałby nadzieje, ze po tylu tysiacach nadan tego imienia wreszcie sie znudzi i zapomnimy o tej pladze. Imie nie jest brzydkie same w sobie, ale obecnie to juz słuchac nie mozna bez mdłosci. Nie rozumiem jak to imie moze sie nadal podobac.

Gość gość
gość dziś Specjalnie odkopujesz temat sprzed lat, żeby się przyczepić? Normalna jesteś?:O