Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autorka na głodzie

Kto się przyłącza? Głodówka

Polecane posty

Gość Autorka na głodzie

Jutro rozpoczynam 12-dniową głodówkę i będę codziennie opisywać swoje samopoczucie. Chcę wytrwać w postanowieniu i łatwiej mi będzie, jeśli ktoś do mnie dołączy. Jacyś chętni? :) Jeżeli macie jakieś pytania to wejdźcie na portal - Głodówka, tam wszystko jest idealnie opisane. Przeprowadzałam już krótsze głodówki, ale zbyt krótkie by zmienić sposób żywienia. Teraz chcę przeprowadzić dłuższą - dla lepszej cery, zdrowia, ogólnego oczyszczenia organizmu. Już po 3 dniach cera jest wspaniała! Zgubienie paru kilogramów mi nie przeszkadza :) i wiem, że nie wrócą jeśli nie rzucę się na jedzenie - i jakoś zawsze daję radę, więc teraz też dam. Wspierajmy się wzajemnie :)

nie lepiej isc do mnie do roboty, jak jest oczystka to czasem 20h sie robi i to tak ze nie ma czasu na żarcie i się napewno schudnie wiecej niż na głodówce i jeszcze zarobić można :D

Gość gość
Szkoda, że wiem, że nie dam rady nie żreć nawet 1 dzień :( A przydałoby się

Gość Autorka na głodzie
Moim głównym celem nie jest chudnięcie, ale jeśli ktoś z was chce przeprowadzić głodówkę tylko po to by schudnąć to nie będę krytykować. Głodówka to świetny pomysł na odchudzanie ;)

Gość GrubaAnka
Ja się przyłączam!!!!! Potrzebuję takiego wspólnego odchudzania! Chcę zrzucić 10 kg, ale na razie wystarczy 3. W ile dni tyle schudnę?

Gość Autorka na głodzie
16:51 - Może spróbuj ograniczać najpierw przez parę dni jedzenie? Tak powinno się robić przed głodówką, ale mnie to tylko zniechęca. Albo spróbuj na początek nie jeść jeden dzień i być tylko na wodzie. Jeden dzień też robi swoje i po tak krótkim czasie raczej nie zaczniesz się objadać. Bo ja właśnie będę cały czas na wodzie, w ten sposób najlepiej oczyszczę organizm. 16:57 - No to jesteśmy na razie 2 ;) Zależy z jaką wagą zaczynasz. Im więcej ważysz tym więcej będzie spadać, ale przeciętnie w 3 pierwszych dniach traci się najwięcej, czyli kilogram na dzień. Jednak radzę byś wytrwała przynajmniej 5 dni. Zazwyczaj w 5 dniu organizm przestaje domagać się jedzenia i mniej grozi nam efekt jojo. Na dziś już znikam, zajrzę rano i mam nadzieję, że ktoś jeszcze się do nas przyłączy, jeśli nie dziś to przynajmniej w kolejnych dniach. Do jutra i mam nadzieję, że również podzielisz się swoimi odczuciami :). Zapewniam Cie, że to będzie wspaniały czas

Gość GrubaAnka
Dziękuję za odpowiedź :) i mam nadzieję, że wytrwam 5 dni tak jak radzisz. Jutro oczywiście podzielę się odczuciami :)

Gość inio131
Po co głodówka!!! dziewczyny czy Wy na serio? jej ja byłam na głodówce raz i nigdy więcej! teraz odchudzam się z głową: jem regularnie co 3h między posiłkami nie podjadam ale to zasługa African Mango http://szczupla-kobieta.pl bez niego nie dałabym rady biegam, chodzę na basen i efekty same przychodzą i nie trzeba się głodzić!