Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turcjaiegipt

wakacje w turcji lub egipcie a bezpieczeństwo

Polecane posty

Gość turcjaiegipt

Chcemy się wybrać na wakacje, gdzieś za granicę aczkolwiek teraz te miejsca typu grecja, hiszpania itd. trochę są nam za drogie, w turcji czy egipcie można znaleźć fajne oferty ale ... no właśnie, jak jest z bezpieczeństwem tam? To i tak miałyby być wakacje w przyszłym roku więc wiadomo, że się tego nie przewidzi ale czy Wy odważylibyście się tam polecieć. Dodam, że istotnym jest, że mamy dwójkę dzieci więc tutaj mi chodzi głównie o nich, żeby się im nic nie stało. Nie ukrywam, że ja się boję ale widzę, że ludzie wylatują, przylatują i są zadowoleni i nie wiem co myśleć. Jakie jest wasze zdanie?

Gość gośćówa egipcjana
jedź do Egiptu tam bezpieczniej i przystojniejsi ttubylcy ;)

Gość turcjaiegipt
ja poważnie się pytałam

Gość gość
Nie jedź!

Jedź do Egiptu-do Hurgady ub Shar na prawdę takm jest spokojnie.Mieszka tam mój znajomy z Warszawy-w Sharm.Także mam potwierdzone źródło inf.

Jedź do Egiptu-do Hurgady ub Sharm na prawdę tam jest spokojnie.Mieszka tam mój znajomy z Warszawy-w Sharm.Także mam potwierdzone źródło inf.

Gość gość Marcinn
Zajrzy na stronę timeonflight.com Dowiesz się, co warta w danym kraju zobaczyć. Jakie są ceny oraz jak najszybciej tam dolecisz.