Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kaszel i wymioty po zaśnieciu

Polecane posty

Gość gość

Dziecko przedszkolak od ponad tygodnia ma kaszel najpierw suchy potem mokry z odkrztuszaniem teraz takie ciągłe pokasływanie. Osłuchowo ok. Problem to codzienne wieczorne wymioty. Ledwie zaśnie zaczyna kasłać i wymiotuje. Treścią żołądka i flegmą. Czy to może aż tyle trwać ??? Czy coś tu jest nie tak?

Gość gość
W dzień pokasłuje. Takie pojedyncze kaszlnięcie. Jakie pasożyty? jak to zbadać ?

Najlepiej udac sie do lekarza z dzieckiem,dziecko nie ma napewno pasożytòw,poprostu suchy kaszel powoduje ze cofa sie treść z żołądka,

Gość gość
moim zdaniem super sobie organizm radzi z nadmiarem flegmy. Gdy lezysz splywa po gardle przelyku i takie wymioty choc nie sa mile oczyszczaja z tej flegmy. Zazbaczam, nie jestem lekarzem to moja opinia i zachecam do wizyty u dr, chcialam Cie tylko uspokoic.

Gość gość
Byliśmy u lekarza mamy na noc plantagofarm plus. Pierwszy raz od ponad tygodnia bez wymiotów. mam nadzieję że będzie tak do rana. Dziecko było też na antybiotyku. W skutkach ubocznych były wpisane wymioty może to też???

Gość gość
Pasożyty poczytaj o tym

Gość gość
Suche powietrze w domu. Kup nawilżacz

Gość gość
nie, za dużo tej flegmy powinien brać cos na rozrzedzenie wydzieliny, ale tylko do godz. 16, góra 17 mój syn też kilka razy w swoim życiu wymiotował podczas kaszlu, po zaśnięciu