Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeden stosunek po drugim

Polecane posty

Gość gość

Mam dość głupie pytanie.. Ale martwię się. Uprawiałam seks z mężem. Skończyły nam się prezerwatywy więc doszedł mi na brzuch. Jak się wycierałam wszedł we mnie i po wszystkim znowu na brzuch. Zastanawiam się czy powinnam się martwić.. Bo niestety straciłam pracę i nie dałabym rady z kolejnym dzieckiem

Gość gość
Sperma jest bardzo lepka, i trudno usunąć ją z główki penisa. Oprócz tego, po wytrysku, jeszcze przez pewien czas wypływa z cewki moczowej. Jeżeli ten drugi raz wszedł w ciebie bez prezerwatywy, to jak najbardziej możesz zajść w ciążę.

Gość gość
kretynka! brudnego ku***sa od spermy ci włożył do ci**py to na pewno zajdziesz! Ha HA a tylko pamiętaj w tym kraju aborcji nie zrobisz :) :0

Gość gość
Sperma lepi się bardzo. Jak po wytrysku do chusteczki higienicznej, wycieram później główkę, to bywa że kawałek papieru się przyklei i nawet palcami trudno go oderwać. Normalnie sperma lepi się tak do szyjki macicy - dzięki temu nie wylewa się w całości z pochwy, i możliwe jest zapłodnienie. Po wytrysku, resztki spermy zawsze też wyciekają z wnętrza penisa jeszcze przez kilka, kilkanaście minut. Powtórzenie stosunku bez prezerwatywy, to de facto takie samo ryzyko jak stosunek z wytryskiem w środku.

Gość gość
zależy też od tego jaki dzień cyklu miałaś

Gość gość
mąż to przeczytał i mnie pobił :(