Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MIESZKAM W NIEMCZECH I BOJE SIĘ IŚĆ DO SKLEPU

Polecane posty

Gość gość

hej, mieszkam w Koln i boje sie isc do sklepu. boje sie wypuscic dziecko do szkoly. boje sie zyc normalnie. z chwile zima i zacznie sie robic szybko ciemno, niedaleko mnie jest ich oboz, nie wiem co robic. oni sa wszedzie. boje sie ze zaraz bedzie wojna... czy ktos z was tez mieszka w tym rejonie? czy ktos tez to widzi?

Gość gość
Kup pałkę teleskopową do samoobrony. Albo rozkładany nóż wojskowy.

Gość gość
Może idź do psychiatry ? Ja też mieszkam w Niemczech i chodzę do sklepu i do restauracji,nawet wieczorem. Masz jakąś psychozę.

Gość gość
Albo wracaj do Polski. Tu jest świetnie, bezpiecznie i rządzi PiS a więc to gwarancja, że Ci się będzie dobrze żyło.

Gość gość
sluchaj sama idz do psychiatry. moze mieszkasz w jakiejs fajnej dzielnicy i ci sie powodzi. my mieszkamy w skromnej dzielnicy gdzie sa bloki z lat 70. moja corka ma w klasie wiekszosc czarnoskore dzieci. jak ide do sklepu to 3/5 osob w kolejce to sa kobiety w chustach. to normalne dla ciebie?

Gość gość
na wakacjach w egipcie spotykałam wiecej białych niz teraz na ulicy

Gość gość
To gdzie ty mieszkasz ? Ja mieszkam w Stalowej Woli na Podkarpaciu, i nawet tutaj są nowsze bloki z lat 80-tych.

Gość gość
No to na c***ja tam siedzisz ? Następna nieszczęśliwa. Dziecko tez widzi, ze nie macie żadnego komfortu. Czasem warto sie w PL przemęczyć. jest bezpieczniej i taniej.

Gość kiki11
Jesteś rasistką i dlatego wydaje ci się ,że jak widzisz dużo czrnoskórych to musisz się ich bać.Żłych ludzi nie brakuje nigdzie a państwo w którym mieszkasz może się pochwalić szczególnie świetlaną historią w tym temacie gdzie to my byliśmy tymi gorszymi. Oni niewiele się zmienili ,te geny mają do dziś więc raczej ich bym się obawiała. Zostaw ten raj i wracaj do Polski , PiS przeminie i znów u nas będzie normalnie.