Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co ludzie piszą na forum

Polecane posty

Gość gość

Obecnie jestem na zwolnieniu lekarskim i mam trochę czasu zaczęłam przyglądać się watka na forum i zastanawia mnie fakt po co ludzie piszą? Czy Wy nie macie z kim pogadać nie macie znajomych itp? Gadacie zwierzacie się obcym ludziom z problemów pytacie o p*****ly na które można znaleźć odpowiedź w Google albo tworzycie denne prowokację. Po co?

Gość gość
To luzuje mozg, mozna sie wyzbyc pewnych norm. Poza tym o 1 w nocy trudno znalezc kogos do pogadania :D

Gość gość
No to jest argument ☺ale czasami mam wrażenie ze ludzie tracą do tego dystans i wręcz nie mają czasu na realnych znajomych.

Gość gość
Szczerze mówiąc chciałam Ciebie zapytać o to samo.

Gość gość
Nie chce tu nikogo obrażać ale wydaje mi się ze takie osoby mają trochę nie pokolei w głowie i chcą się czuć potrzebni udzielając rad itp. Ja za tydzień kończę zwolnienie i zapewne moja przygodę z forum także. Swoją drogą to takie fora sa dość ciekawe i myślę że se także dobra praktyka dla przyszłych psychlologow lub psychiatrów hihi a ludzie piszący o swoich problemach sa po prostu biedni skoro szukają wirtualnych znajomych. Bardziej rozumiem grupy wsparcia grupy tematyczne itp ale forum?

Gość gość
Założymy się,że twoja przygoda z forum nie skończy się tak szybko? Ludzie tu wracają głównie dla rozrywki,ale zgadzam się,że znajdą się tu osoby samotne.

Gość gość
A do założenia wątku skłoniła mnie jedna rzecz. Chciałam zobaczyć jak to wygląda z perspektywy forumowiczów. Bo zawsze jak szukam czegoś w Google to zasypuja mnie linki do forum. A moja przygoda z forum na pewno się zakończy z głównej przyczyny- nie mam czasu na p*****ly ☺

Gość gość
Po co się tłumaczysz? Nie masz czasu na p.i.e.r.d.o.ł.y. a siedzisz tu po nocy? :-)

Gość przerost tresci nad forma
nie mam czasu na p*****ly> no właśnie tu masz odpowiedz ty nie masz czasu na pierdoły a ci którzy piszą mają. ty tez teraz czy rano nie masz z kim pogadać jak jestes na wolnym :D po prostu myślisz schematycznie przez swój pryzmat i nie wpadłaś na to że są tacy którzy mają więcej wolnego niż ty.