Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Kolezanka bardzo sie przejmuje i chce ja w jakis sposob uspokoic. Pod koniec wakacji bylysmy na malej domowce na ktorej wypila ok. 0,3-0,4 czystej (popijala Cola, i wypila to w ciagu jakichs 3-4godzin). Sytuacje podczas ktorych bylysmy razem pamieta dosc dobrze, myla jej sie tylko troche osoby i nie potrafi opisac dokladnie sytuacji od poczatku do konca (ale mniej wiecej wie o co chodzilo). Byla (jest?) dziewica. Czy to mozliwe ze przeżyła pierwszy raz i tego nie pamieta? Teraz boi sie ze jest w ciazy. Nigdy nie liczyła okresu, bo jak mowi zawsze miala nieregularny ( kilka dni jej sie zawsze wahał).ok 2tygodnie po imprezie dostala okres mniej wiecej w terminie ale teraz od ponad 1,5 miesiaca nic, co prawda jakos ok. tydzien, dwa po spóźnionym okresie przez 2-3dni miala upławy koloru bordowego i od tego czasu sie boryka z uplawami o zabarwieniu białym/serowym i nieprzyjemnym zapachu (osobiscie nie wąchałam wiec nie wiem XD). Czy moze byc to ciąża? Dodam ze w miedzyczasie byla w szpitalu, dostawała kroplowki, od tamtego czasu bardzo sie stresuje i nie śpi po nocach. Ma 17 lat. Aha! Te upławy pojawily sie wlasnie kilka dni po szpitalu! :)

Gość gość
pod koniec wakacji? serio? po ch\u\j ty wklejasz te głupie prowokacje?

Gość gość
Coo? Jakie prowokacje? XDD