Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wolalybyscie dostac pierscionek zareczynowy z bialego czy zoltego zlota?

Polecane posty

Gość gość

Pytam bo dostalam od narzeczonego pierscionek zareczynowy z zoltego zlota .Kolezanki stwierdzily ,ze troche wioska ,bo zloto biale byloby lepsze. Kiedy pokazalam przyjaciolce ten pierscionek, to ona rowniez od razu sprawdzila cene na necie i znalazla ten sam model.Powiedziala mi z,e narzeczony sie nie postaral, bo pierscionek kosztowal tylko 1800 zl. Troche mnie to wkurzylo i bylo chamskie. Jakbyscie odebraly zachowanie przyjaciółki?

Gość gość
wredne zazdrośnice, ja wolę zółte złoto. Mam ciepły typ urody i białe do mnie nie pasuje.

Gość gość
ja mam z bialego ale ja w zoltym wygladam jak cyganka;) a 1800 za pierscionek to naprawde sporo.moim zdaniem wszystko zrobil poprawnie.

Gość gość
a ten pierscionek to z cyrkonia czy innym kamieniem i skąd/?

Gość gość
Pierscionek jest z brylantem i diamentami:)

Gość gość
Szukasz dziury w całym? Nie marudź, to Twoje życie, a przyjaciółka niech zajmie się swoim.

Gość gość
Zdecydowanie żółte złoto! Białe złoto "na wygląd" niczym nie różni się od srebra.

Gość gość
Ja lubię żółte złoto. Poza tym 1800 to dobra cena, mój były mąż kupił mi na zaręczyny pierścionek za 300 zł... Nie jestem materialistką, więc wówczas się cieszyłam, jak się okazało jego "miłość" była właśnie tyle warta, albo i mniej jak się później okazało....

Gość gość
Teraz na obecne czasy to faktycznie pierscionek zareczynowy za 1800 zł to przeciętniactwo. Moj kolega zarabia tylko 2500 zł miesięcznie ,ale skladal caly rok na pierscionek dla swej dziewczyny i kupil taki w APART za ponad 3 tysiące.Widać ,że nie żałowal grosza i postaral się.

Gość gość
To zaleźy co lubisz.

Gość gość
Zolte.doda dosTala od haidara pierscionek za 250 tysiecy zl a wy pieprzycie ze 2tysie to sporo jak na zareczynowy.

Gość gość
Teraz musi Doda oddać pierścionek. Sąd tak postanowił.

Gość gość
przyjaciółka to kawał suki ;) a co do doboru złota to zależy jaki bardziej pasuje do Twojej karnacji. Mój pierścionek jest ze srebra bo w nim najlepiej wyglądam (a białego złota nie bylo), ale np. mojej mamie lepiej w żółtym złocie :)

Gość gość
Każdy lubi co innego, ja mam pierścionek z żółtym złotem.. dla mnie jest jest piękne bo to prawdziwe, klasyczne złoto (rzeczywiście białe zbyt do srebra podobne). Każdemu może podobać się co innego, taka natura :)