Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam wczoraj na powiększaniu ust

Polecane posty

Gość gość

I o ile wczoraj byłam przerażona bo opuchły i myślałam, ze już tak zostanie to dzisiaj już mi się bardzo podobają ;) Prosiłam żeby powiekszyć je tylko nieznacznie, żeby efekt był bardzo naturalny no i tak jest ,w kazdym razie nie mam kaczego dziubka :P Bałam sie tego zabiegu, ale jest super, nie bede pisala u kogo zeby mnie ktos nie osadzil o reklame, ale efekt mi się podoba, a miałam raczej małe usta

Gość gość
Ile dalas kasy ja chce powiekszyc gorna warge

Gość gość
daj fotki przed i po

Gość gość
teraz jestem w pracy, ale pozniej zrobie i wtawie. Zapłaciłam tylko 800 zł bo to było trochę więcej niż pół ampułki. Ciesze się, ze się nie zdecydowałam na cała ampułkę bo nie chciałam żeby były za duże, ale nie są :) Jezu, wczoraj mi sie plakac chcialo bo tak spuchly, myslalam, ze dzisiaj nie pojde do pracy, nawet mialam zwolnienie wypisane jakby co, ale dzisiaj rano sie obudzilam i opuchlizna prawie zeszla i jest ok

Gość gość
Takze dziewczyny, jak robicie usta to nie przesadzajcie, ja teraz widze ze jakbym wstrzyknela cala ampulke to bylby dramat, a tak to naturalnie wyglada

Gość gość
Wazelina tańsza, na noc posmarować usta i rano jak po botoksie :D

Gość gość
Podziwiam.Ja nie muszę powiększać,bo naturalnie mam niemałe,ale jestem ciekawa jakie to uczucie?

Gość gość
Daj foty jeśli możesz :)

Gość gość
Jakie to uczucie? Troche bolesne jednak w czasie zabiegu, myslalam, ze to bedzie rpawie bezbolesne bo tak czytalam, ale jednak bolalo, dalo sie wytrzymac, ale bolalo bardziej niz zwykly zastrzyk. potem pojawiła sie upuchlizna , najgorzej to wygladalo wiczorem, ale robiłam zimne oklady i rano opuchlizn zeszła. jak ktoś ma naturalnie duze usta to nie polecam, ale ja swoje mialam małe. teraz tez nie są duże bo takich nie chcialam, ale są takie średniej wielkości wreszcie. W ogóle nie czuję tego kwasu w nich, normalnie jem itd, troche czuje nadal wkłucia po igle, ale az tak bardzo mi to nie przeszkada. mam wrazenie, ze sa moze troszke twardsze w dotyku te usta, ale poza tym nie czuje nawet ze bylo cos wstrzykiwane

Gość gość
Dziewczyno robilas dwie wargi? Koniecznie wrzuć fote przed i po ile dałas za zabieg?

Gość gość
800 zł. Ok, jak skoncze prace to zrobie fote i wrzuce ;) Roznica jest, choć nie jakas przesadzona

Gość gość
Tak, dwie wargi. Ale dolną powiekszyła minimalnie, bardziej gorna, bo wcześniej prawie nie mialam widocznej gornej

Gość gość
to teraz se pipke pomniejsz i bedziesz super:-D :-P