Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dziewczynę po 'd****arzu'

Polecane posty

Gość gość

Hej, jak w temacie mam dziewczynę po d****arzu. Była z nim miesiąc, a on zdarzyl ja zdradzić kilka razy z prostytutkimi. Najgorsze jest to, że on traktuje moja dziewczynę jak jedna z nich. To on ją zostawił, bo była za słaba. Teraz ciągnie się to za nią. mnie to trochę obrzydza, to że zadawała się z takim typem, że szybko poszła z nim do łóżka, gdzie wiadomo co robiła. .. seks mnie nie smuci, ale lodzik już bardzo mnie obrzydza. Czy ja jestem kurna normalny że tak reaguje?

Gość gość
nie bo ty jeśli już nie byłeś z inną, to w przyszłości też minetę będziesz robił kolejnej, a już na pewno moczył ile wlezie

Gość gość
Najwidoczniej byli wtedy siebie warci :) Najlepiej nie myśleć w ten sposób. .. ale wiem że przyjdzie taki czas, momenty, że to wróci i ona musi o tym wiedzieć. .. sama nawarzyla tego piwa, sama musi to spic i to od niej zależy jak takie momenty zwątpienia będziesz przeżywać. Jeżeli uzna że co było to było i nie ma co do tego wracać, to ja rzuć, bo to oznaka że kręgosłupa moralnego to ona nie ma.

Gość gość
nie, nie jestes normalny, to takie strasznie słabe i dziecinne co piszesz. Oczywiście, zę to prowokacja, ale taka żałosna na poziomie gimbazy

Gość gość
pierwsze co zrób to badania na choroby weneryczne i hiv 🖐️

Gość gość
Jak się dowiedzialem, a zanim nowości z przeszłości do mnie dotarły trwało to 3 miesiące, to od razu zmusilem ja do badań. No i generlanie jesteśmy zdrowi, więc największe niebezpieczeństwo oddalone. Nie jest żadna prowokacja czy jakaś intryga. Smutno mi bardzo że w ogóle mam takie problemy, bo to samo w sobie jest bardzo smutne i trochę obrzydliwe.

Gość gość
Koleś sam jesteś obrzydliwy, a co ty prawiczkiem byłeś? Najlepiej daj spokój dziewczynie (tak jakby to jeszcze jej wina była, że złamas był d****arzem), po co jej taki duupek jak ty?

Gość gość
Poza tym ta dziewczyna to jakiś przedmiot, że ją "masz", i to jeszcze "po" kimś? ŻENADA.

Gość gość
Bleeeee lubisz dojadać resztki z cudzego talerza?

Gość gość
Za bardzo nie rozumiem reakcji osób powyżej. .. on 'ma' ja, ona 'ma' jego. Ja to tak rozumiem. Poza tym każdy może mieć wymagania wobec partnera i jeżeli uważasz że Twoja obecna dziewczyna nie była w przeszlosci zbyt wybredna w ich dobrze, to ja zostaw i tyle. Mnie osobiście też obrzydzałoby gdyby mój mąż był z kobietą która później okazałaby się prostytutka. Sory ale u mnie nie ma pozwolenia na takie przygody.

Gość gość
Nie zawracaj jej d**y,masz praeo byc z dziewicą tak jak ona moglabyc z kim chciala,przestan sie uzalac bo ciote z siebie robisz,nie pasuje to odejdz