Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagimre

Kumple posuwaja mnie po koncertach

Polecane posty

Zawsze po graniu idziemy za kulisy i walimy hard gangbanga, nie ma to jak bycie posuwanym przez kilku ziomeczkow z mega sprzetem w galotach, kvrwa kocham to, uzaleznilem sie od seksu z kolegami :D

Wszystkie rasy swiata mnie posuwaly, poczawszy od czarnuchow a konczywszy na ciapakach, wiec czas na azjatyckie dvpeczki, podniecaja mnie w nich skosne oczy i ta egzotyka, inna narodowosc, mrraauuu 😘

Nakbardziej mnie podnieca ten wokalista D.O. Kyungsoo, slyszalem od kumpla informatora, ze oni podobno po kazdym koncercie urzadzaja gejowskie gangbangi, musze sie tam znalezc to mnie zerżnie 😘

Gość gość
Dobra spyerdalai cynik pało od mojego Kyungsoo :D

Juz sobie wyobrazam jak ja tepy wiesniak z polski znajduje sie w korei wsrod gwiazd kpop, jezyka nie znam, ja chce byc tylko zapinany, a koreanczyki podobno rzna sie jak zwierzeta, slyszalem kiedys o typie co wyladowal na backstagu w korei, gosciu byl niemcem, na backstage znajdowal sie miedzy innymi D.O. Kyungsoo i inni jego bracia, uwiezili go bo to ich kraj sila mu kazali sie wypiac, gosciu oprocz koreanskiego jezyka nic nie slyszal, za chwile go zapinali w dvoe, biedny chlopak, D.O. Kyungsoo w tym czasie obrabial pale swojemu koledze z zespolu, ci to lubia facetow, umm 😘

Gość gość
Ty chuuuuuuuuju, masz lipe, zobaczysz :D

Mm lipe, D.O. Kyungsoo mi zrobi galeczke i mu sie spuszcze na twarz mm.... te koreanczyki oohhh... podobno Kyungsoo takdrze morde gdy go koledzy penetruja...