Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

program o rolnikach

Polecane posty

Gość gość

Zdarza mi się czasem obejrzeć z rodziną program Rolnik szuka żony. Boże, jakie to jest żenujące, jacy ci ludzie są beznadziejni, nie dziwię się, że z takim zachowaniem to nikogo nie znaleźli. Dla mnie oni w ogóle są jacyś opóźnieni w rozwoju, takie c**y. Macie podobne odczucia?

Gość gość
Gdyby nie wieś I rolnicy to byś z głodu w mieście zdechł

Gość gość
nie jestem z wielkiego miasta, raczej małego (50tys mieszkańców). Nie mam nic do wsi, ale chodzi mi raczej o charakter tych ludzi, którzy są jacy są. I chyba trudno z tym polemizować.

Gość gość
nie wiem nie mam telewizora

Gość gość
myślę, że jednak większość widziała choć jeden program, zwłaszcza że jest on emitowany od ładnych paru lat. I jakieś zdanie ma. Jestem ciekaw czy podobne do mojego, stąd temat...

Gość gość
To typowy program rozrywkowy,który rządzi się własnymi prawami. Jeśli ktoś myśli,że sytuacje tam przedstawione są w 100% NATURALNE ... ;-) Zagraniczny odpowiednik cieszył się dużą popularnością więc było do przewidzenia,że będzie polska edycja. Największa żenada tego typu to : ''Kto poślubi mojego syna?''

Gość gość
Jeśli program jest tak żenujący jak piszesz to dlaczego go oglądasz? Nie tłumacz się,że sporadycznie...Oglądasz a więc podoba ci się i spełnia swoją misję. ;-D

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej