Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wszyscy wiedzą gosciu od homocwela że jesteś nikim

Polecane posty

Gość gość

ps i jeszcze śmie moje filmiki krytykowac że biedawakacje i jeszcze śmie krytykować mój dom moje meble mój wystrój wnetrz a ciekawe jak ty mitomanie masz w domu co? ciekawe jak ty zyjesz co??? pewnie sto razy gorzej niż ja i nigdzie nie pracujesz rodzice cie utrzymują i nie zgrywaj wielkiego paniska i nie pisz ze wszystko to tandeta bo to pewnie z zazdrości bo nawet firmy nie masz w przeciwieństwie do moich rodziców i nigdzie nigdy nie byłes a o tych "biedawakacjach"możesz sobie pomarzyć) o Namysłowie też mozesz pomarzyć namysłów to miasto i to porzadne miasto na poziomie ładne piekne klimatyczne pewnie ty na zabitej dechami wiosce mieszkasz sto razy gorszej niz polkowskie wywyzszasz sie i zgrywasz niewiadomo kogo a jestes zerem wielkim zerem i tyle

Gość gość
Gdzie w Namysłowie można kupić meble Bodzio?

Gość
Dam wam namiary jak mi penisa wyliżecie p.s moge umówić się na seks z chłopakiem bo nie jestem już prawiczkiem tylko doświadczonym namysłowianinem

Gość gość
Przeciez z tym niebieskim nickiem to ty piszesz nie ja I wlasnie to ty gościu od homocwela udowadniasz ze jestes upośledzony nie ja I nie posługuj sie moimi danymi osobowymi Bo zglosze to na policje nie wierzysz to sie zdziwisz I za kogo ty sie uwazasz bezrobotny frajerze