Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zazdroszcze innym urody..smutek

Polecane posty

Gość gość

zazdroszcze innym tego czego nie mam, nie odstraszam ale jednak. Przykladowo ogladam filmik na youtubie tanczacej pary na weselu i czytam komentarze mnostwa kobiet ale przystojny facet, czuje sie źle bo chciałbym być na jego miejscu, wszystko byłoby w porządku gdybym był temu czemuś sam sobie winien, ale to zwyczajna gorzka cholerna życiowa niesprawiedliwość.Od zawsze w zyciu mecze sie z tym ze moge byc interesujacy dla kobiet a np.pojawia sie w naszym towarzystwie moj "przystojny" kolega i już widzę te inne spojrzenia kobiet skierowane w niego... okropne uczucie To głupie ze nie potrafie sobie z tym poradzić, przeciez nie stanę się po prostu przystojnym bo to jest wrodzone,musialbym siebie zaakceptowac i nawet sie akceptuje bo nie mam niczego do swojego wygladu, ale nigdy nie bede obiektem takich westchnien jak mają inni, a chciałbym się tak poczuć, wiedzieć że są kobiety które mogłyby o mnie tak myśleć, tego mi piekielnie brakuje :/ te wypociny to efekt mojego smutku :(

Gość gość
Pociesze cie ;D i tak kazdy zdechnie a ta uroda po kilku latach zniknie i zostana bezzebne dziady i baby a po kilku nastepnych latacy zdechna bo zycie to gowno bezwartosciowe