Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaMkAm87

Dluzszy zwiazek a posiadanie dzieci

Polecane posty

Gość KaMkAm87

Hej! Znamy sie z mezem prawie 7 lat, razem jestesmy 6,5 roku. Maz jest 13 lat starszy. Przed zwizaniem sie z nim i slubem rozmawialismy wiele o przyslzosci, maialam wtedy 22 lata i temat dzieci pojawil sie juz wtedy bo to bardzo wzane dla mojego meza...niestety w wieku 22 lat nie myslalam nawet o takich rzeczach jak posiadanie rodziny...teraz po uplywie tych 6,5 lat nadal nie mysle i nie planuje nic ws dzieci...nie wiem czy cos sie zmieni w najblizszym czasie....Czy sa tu kobiety ktore po dluzszym zwiazku z facetem nagle z dnia na dzien (w przenosni) zapragnely dziecka?? PROSZE TYLKO POWAZNE ODPOWIEDZI , dzieki

Gość poli33
Hej.Ja mam 33 lata,mąż 41...13 lat po ślubie i nie chcę dzieci,nigdy nie chciałam.Powiedziałam o tym mężowi przed ślubem,zgodził się i nawet nie wspomina o dziecku.Najważniejsza jest szczerość.

Gość KaMakAmA87
Bylam z nim szczera ale kazdy zawsze mi powtarzal ze z wiekiem to samo przychodzi...jakos nie przyszlo :/

Gość poli33
Nic z wiekiem nie przychodzi,mi nie przyszło.Może tobie przyjdzie,nie wiem,nie zna cię...Ja nigdy nie chciałam dzieci,nie lubię dzieci,są dla mnie kulą u nogi,zabieraczem czasu,spokoju które tak sobie cenię.Mi też mówili,że mi się odmieni,teraz pewnie gadają,że nie mogę skoro po 13 lat nadal dzieci nie ma bo ''przecież każdy chce''

Gość poli33
Najlepiej kiedyś moja mama stała ze znajomą a ona pyta kiedy będziemy mieli dziecko,mama odpowiedziała,że nie będziemy mieli bo córka nie chce dzieci a baba na to - to może niech adoptują :D...Mama na to,że ja nawet własnych dzieci nie chcę a co dopiero adoptowane...Ludzie nie wierzą,że ktoś może nie chcieć dziecka,jak nie ma to na pewno nie może i ta baba też pewnie tak myślała.

Gość KaMakAmA87
no u nas pewnie tez juz cos w tym stylu mysla bo pamietam jak moj sie zarzekal ze z dzieckiem nie bedzie czekal do wiecej niz 40 lat a juz ma 42 :p zobaczymy co bedzie...ale jakos nie wyglada mi to na dobre zakonczenie :/