Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela patrz jak inne osoby żyją nie ja tylko przecietne osoby

Polecane posty

Gość gość

ty jestes bezrobotnym biedakiem dobrze o tym wiesz i nie zgrywaj niewiadomo kogo bo wiesz że to nieprawda i te przecietne osoby żyja lepiej od ciebie

Gość gość
wierz sobie w co chcesz nieudaczniku :classic_cool:

Gość
możemy tam razem zamieszkać skoro ci sie tak podobam gościu od homocwela

Gość gość
ja prdl, ale wiocha :o

Gość gość
nieudacznikiem jesteś ty i dobrze o tym wiesz przecież ty nie masz firmy nie pracujesz bo 24/h na dobe piszesz tu na kafe i mnie obrazasz zamiast pracować to bzdury wypisujesz i dobrze wiesz ze mi zazdroscisz życia domu firmy przecież firmy nie masz tylko wszystkich obrazasz przestań sie wreszcie śmieciu wywyższać bo wiem że masz kompleksy o takim życiu jak ja mozesz sobie tylko pomarzyć nieudacznikiem jestes ty po twoich wpisach az kipi ci od zazdrosci gdybyś pracował to bys tu nie siedział i bys mnie nie obrazał bo nie miał byś czasu i wierze w to co chce i nie mam watpliwosci że gorzej i to o wiele wiele ode mnie żyjesz dobrze o tym wiesz ...

Gość gość
skończ z tym ja prdl wiocha tak ? a ty gdzie mieszkasz? na pgrowskiej wsi? pewnie tak namysłów to porzadne miasto mitomanie rozumiesz o jakim mozesz pomarzyć s*********e dobrze o tym wiesz i patrz ps i zdradziłes sie bo kiedys mi nick kawosz 96 misio 6 ukradłeś potem mi nick namysłów województwo opolskie ukradłeś a nagle dzisiaj mi ukradłeś niby przypadkiem nick mateusz kołbuc przypadek ? nie sadze wiec daruj sobie uposledzony głupku z pgrowskiej wsi polkowskie przynajmniej nie miało pgrów już wiem ze ty opole kalisz namysłów nazywasz dziurami z zazdrosci bo o tych miastach możesz sobie pomarzyć ciao 🖐️

Gość gość
skoro piszesz ze wiocha to na sto procent piszesz to z zazdrosci bo w nigdzie nie pracujesz i w zadnej metropolii nie mieszkasz dobrze o tym wiesz ty nawet o miescie namysłów b możesz pomarzyć zdemaskowałem cie a ty dalej brniesz w swoje kłamstwa i twierdzisz ze ja jestem upośledzony i zapamietaj wioche to robisz ty patrz czemu piszesz jako ja przecież dsoskonale wiesz ze to ty ten temat złodzieju założyłeś nie ja i mam stuprocentowy dowód że te wsztystkie nicki które ty miałem ja a ty mi je ukradłes to twoje nicki i nie wmawiaj mi ze nie pisze z jedna osoba i dobrze o tym wiesz bo pisze właśnie z jedna osoba i dobrze o tym wiesz piszesz ze ja jestem uposledzony a ty jak sie zachowujesz sto razy gorzej złodzieju a tak zyją normalni ludzie https://www.youtube.com/watch?v=fyQiFe2WwnA

Gość gość
przestań wklejać tę wiejską młodzież; nikogo to nie interesuje poza nimi i ich rodzicami 🖐️ widzę, że dziś ci się w autyzmie agresor włączył :o jesteś tak yebnięty, że nawet cię z tej szkoły specjalnej wyprdlili i teraz całymi dniami się leniu nudzisz i bredzisz na forum. Idź lepiej uprzątnij ten chlew na podwórku i psa wyprowadź Zresztą syf w tej patolskiej chałupie też mógłbyś ogarnąć 🖐️

Gość kot gargulec
nakarm mnie

Gość gość
wiejska młodziez tak wiejska młodzież tak ? a ty kim kurwa skurwysynie jestes co za kogo ty sie śmieciu i to w dodatku nienormalny za kogo ty sie bezrobotny żałosny biedny zakompleksiony frajerze co tylko wszystko krytykujesz a sam jestes nieudacznikiem siedzacym 24/h na dobe na kafe czyli mam dowód ze jestes biednym bezrobotnym frajerem co ma kompleksy i sie wywyzsza i nie wie czy jest chłopem czy babą zdecyduj sie wreszcie kim jesteś bo doskonale wiem ze tamte nicki sa twoje i ty też o tym wiesz i załosny to jesteś ty skurwysynie i to ty udowadniasz ze jestes nienormalny ja na twoje wpisy tak sie wkurwiam az mnie nosi gdybym cie kurwa dorwał to wziął bym siekiere i bym ci łeb odpierdolił nie w przenosni tylko naprawde albo byś dostał tak po mordzie ze bys zęby z ziemi zbierał frajerze bo ja potrafie przypierdolić w necie jesteś mocny w gębie a w rzeczywistoscci na swojej poPGRowskiej wiosce byś lał w gacie skurwysynie

Gość gość
i patologią w dodatku bezrobotną to jesteś ty bo 24/h na dobe tu siedzisz i wypisujesz s*********e i sie wywyższasz skoro ja wg ciebie biedaku żyje w chlewie i syfie to w czym takim razie ty żyjesz i ps i to ty jesteś nienormalny nie ja i ty to właśnie udowodniłeś o piszesz jako ja przecież dsoskonale wiesz ze to ty ten temat złodzieju założyłeś nie ja i mam stuprocentowy dowód że te wsztystkie nicki które ty miałem ja a ty mi je ukradłes to twoje nicki i nie wmawiaj mi ze nie pisze z jedna osoba i dobrze o tym wiesz bo pisze właśnie z jedna osoba i dobrze o tym wiesz piszesz ze ja jestem uposledzony a ty jak sie zachowujesz sto razy gorzej złodzieju i nie wmawiaj mi że nie pisze z jedna osobą bo pisze i zdecyduj sie czy jesteś chłopem czy babą

Gość gość
jesteś wreszcie chłopem czy babą co???

Gość gość
wiejska młodziez tak wiejska młodzież tak ? a ty kim k**wa sk**wysynie jestes co za kogo ty sie śmieciu uważasz i to w dodatku nienormalny za kogo ty sie bezrobotny żałosny biedny zakompleksiony frajerze co tylko wszystko krytykujesz a sam jestes nieudacznikiem siedzacym 24/h na dobe na kafe czyli mam dowód ze jestes biednym bezrobotnym frajerem co ma kompleksy i sie wywyzsza i nie wie czy jest chłopem czy babą zdecyduj sie wreszcie kim jesteś bo doskonale wiem ze tamte nicki sa twoje i ty też o tym wiesz i załosny to jesteś ty sk**wysynie i to ty udowadniasz ze jestes nienormalny ja na twoje wpisy tak sie wk**wiam az mnie nosi gdybym cie k**wa dorwał to wziął bym siekiere i bym ci łeb odpie**olił nie w przenosni tylko naprawde albo byś dostał tak po mordzie ze bys zęby z ziemi zbierał frajerze bo ja potrafie przypie**olić w necie jesteś mocny w gębie a w rzeczywistoscci na swojej poPGRowskiej wiosce byś lał w gacie sk**wysynie

Gość gość
i patologią w dodatku bezrobotną to jesteś ty bo 24/h na dobe tu siedzisz i wypisujesz s*********e i sie wywyższasz skoro ja wg ciebie biedaku żyje w chlewie i syfie to w czym takim razie ty żyjesz i ps i to ty jesteś nienormalny nie ja i ty to właśnie udowodniłeś o piszesz jako ja przecież doskonale wiesz ze to ty ten temat złodzieju założyłeś nie ja i mam stuprocentowy dowód że te wsztystkie nicki które ty miałem ja a ty mi je ukradłes to twoje nicki i nie wmawiaj mi ze nie pisze z jedna osoba i dobrze o tym wiesz bo pisze właśnie z jedna osoba i dobrze o tym wiesz piszesz ze ja jestem uposledzony a ty jak sie zachowujesz sto razy gorzej złodzieju i nie wmawiaj mi że nie pisze z jedna osobą bo pisze i zdecyduj sie czy jesteś chłopem czy babą