Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pogodzić się z jego przeszłościa

Polecane posty

Gość gość

wiem że to dziwne ty bardziej ze oboje jestesmy po paru związkach, ja miałam ich wiecej niż on, mam też wiecej za uszami. Kochamy się ale męczy mnie jego przeszlosc to ze mial dziewczyne, my się poznaliśmy po tym jak on się rozstal z nią 2 miesiące wczesniej. Opowiadal mi o szczegolach zwiazku, jakie szalone rzeczy robili. Nie mogę się z tym pogodzic mimo że są juz poważne plany między nami. Ciagle to rozpamiętuje, jak to było z tamtą. On juz jest tym wykończony, wcale się nie dziwię

Gość gość
A co takiego szalonego robił z nią czego z Toba nie robi?

Gość gość
czy ja mam jakis powazny problem ze sobą?

Gość gość
seks w roznych miejscach, nawet na hotelowym korytarzu...

Gość gość
masz problem z zazdrościa masz problem z ego zamknij przeszlosc bo zniszczysz zwiazek nikt nie ma wplywu na to co juz bylo. nie porownoj wyluzuj

Gość gość
jak pokonac ta zazdrosc i rozpamietywanie

Gość gość
Mam dokladnie to samo , tyle tylko ze to zena robi szalone rzeczy a z byla byl poukladany , le ona bylo jego pierwsza wielka miloscia i trwalo to trzy razy dluzej niz my sie w ogóle znamy

Gość gość
kto rozpamiętuje ? kto jest zazdrosny o cos na co nie ma juz wplywu ? po co to robisz ? lubisz sie żle czuć? jesli nie lubisz tego nie jestes masochistką to przestan o tym myslec skup sie na tym co WAS ŁĄczy

Gość gość
wplywu nie ale wiem że oni kręcil filmy jak sie bzykaja, bzykali się w roznych miejscach, nawet na korytarzu w hotelu gdzie każdy mógł zobaczyć. Ze mna tak nie ma, jest seks w lozku. Razi mnie to

Gość gość
no to co z tego ze sie bzykali gdzie im pasowalo ty tez tak mozesz to twoja decyzja a skoro ciebie razi bzykanie i filmowanie to tylko twoj problem moze sie wyluzuj

Gość gość
nie mam zamiaru bzykać się na korytarzu gdzie każdy może wejsc.. razi mnie ze to niby poważny przyzwoity człowiek a chwalil się takimi rzeczami

Gość gość
sorry ale to chore bzykać się na korytarzy w hotelu jak zwierzęta na wsi. po drugie chore że stary koń a takie rzeczy opowiada jak niedowartościowany 15latek. po trzecie - no kuźwa czego tu zazdrościć? :O zwierzęcego zachowania? żałosne i dziecinne.

Gość gość
Autorka to hipokrytka, niedosc, ze wiecej chujow w d***e i gebie miala, to jeszcze pewnie cpala i ma pretensje do faceta, ze kiedys mial dziewczyna. Mega debilka!

Gość gość
twoj facet jest idiotą... :O u nas na osiedlu takie bajki wymyślało sie w wieku nastu lat, a nie niby dorosły człowiek. może ma coś nie tak z mózgiem?

Gość gość
twoja ocena ich zwiazku powoduje w tobie zazdrosc w takim razie za kogo sie uwazasz by oceniac kogos innego oprocz siebie ? nie dziwi mnie ze nie mozesz sobie z tym poradzic bo ty czujesz sie lepsza od nich ale zazdroscisz im spontanu

Gość gość
seksu publicznego im nie zazdroszczę, nigdy bym tego nie zrobiła

Gość pomidor na śniadanie
autorko, musisz tamtą po prostu przebić, polecam np. seks w samolocie, w toalecie, albo w przebieralni w sklepie, hehe

Gość gość
no i co? Miał fajne życie seksualne, najwyraźniej to nie wystarczyło ale dobrze się razem bawili.O to jesteś zazdrosna? Że miał z nią dobry seks?

Gość gość
to czego im zazdrościsz ? bo niby ty bys czegos nie zrobila bo ty nie jestes taaaaaaaaka..... ale dalej cie zazdrosc zrzera. kto to wogole opowiada o przeszlych zwiazkach ? facet tak sam z siebie ci opowiadal ? czy ty go prosilas to co bylo miedzy nimi to ich sprawa nie twoja a to gdzie ty chcesz uprawac z nim seks to tylko twoja i jego sprawa moze krecila go bo byla spontaniczna tolerancyjna wyluzowana a nie sztywna kategoryczna surowa i oceniajaca jak ty

Gość gość
no jakos ta wyluzowana zostawil dla sztywniary z która chce brać slub. Z tamta nie chciał, chyba byla hmmm za bardzo wyluzowana

Gość gość
Prawda taka jest ze z nią był bo był szczęśliwy i spontaniczny

Gość 10000 pomysłów
zakładaj dildo i jego w doope wyroohaj, tego pewnie nie miał z byłymi, będzie coś nowego

Gość gość
nie był , seks się ukladal ale nic poza tym. Nie garnela sie do pracy, nic nie robila wokol siebie, spala do poludnia , on ja utrzymywal, brak jakichkolwiek ambicji zyciowych

Gość ja bym cie rozkręcił
gość dziś seksu publicznego im nie zazdroszczę, nigdy bym tego nie zrobiła <>>> czemu nie? seks na plaży wieczorem pod kocykiem, albo w wodzie na oczach wszystkich, a wygląda że tylko się całujecie w wodzie po szyje ;)

Gość gość
ciag dalszy oceniania kogos a zazdrosc jak buzowala tak buzuje pomniejszaniem jej nie zbudujesz zdrowego poczucia wartosci u siebie pogardzasz nia ale sie jej boisz

Gość radek z kanady
gość dziś nie był , seks się ukladal ale nic poza tym. Nie garnela sie do pracy, nic nie robila wokol siebie, spala do poludnia , on ja utrzymywal, brak jakichkolwiek ambicji zyciowych >>> o krwa, to tak jak moja była jedna, seks super, a pozatym klapa, zostawiłem ją wreszcie po 4 latach, choć troche mnie wydoiła przez ten czas, eh, hooj tam, było, mineło

Gość gość
autorko, albo przestaniesz ubolewać nad przeszłością albo ten związek upadnie, wybieraj

Gość gość
Radek z Kanady moze to ta sama ?:D