Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniaaa19951

Problem z wagą

Polecane posty

Witam wszystkich :) Mam na imię Ania i za miesiąc kończe 20 lat. Nie czuje się dobrze w swoim ciele ponieważ waże 90 kg. Muszę coś zmienić w swoim wyglądzie bo wyglądam strasznie. Czy mogłybyście polecić jakieś diety, ćwiczenia które mnie wysmuklą a nie spowodują rozrostu tkanki mięśniowej ? Na dietetyka trzeba mieć kase. Ja studiuję, pracuję, sama się utrzymuję i najzwyczajniej w świecie nie stać mnie na takie wydatki . Chciałabym spróbować sama. Mam 164 cm wzrostu czyli powinnam ważyć ok 64 kg. Proszę pomóżcie Pozdrawiam

Gość NoMoreTomorrow
hej ! szukam towarzyszki w drodze do sukcesu, piszesz sie?:) tez mam 90kg (dokladnie 90.2kg) przy wzroscie 164cm. Po wielu wizytach u dietetyków,zaprzestawaniu, wahaniach wagi wkoncu powiedzialam dosc i wierze ze tym razem mi sie uda:) Tydzien temu moja waga wskazywala 92.4kg, dzisiaj weszlam i calkiem mila niespodzianka chociaz wiem ze to praktycznie sama woda:p Nie będę czarowac: najlepiej jak wybierzesz sie do dobrego dietetyka, ktory odpowiednio dobierze dietę. Ja tez myslalam, ze potrafie juz sama dostosowac jedzenie, ale bardzo sie mylilam. Co do cwiczen to ja chodze na rozne zajecia grupowe, ale staram sie tak 3x w tyg. bo wiecej wcale nie znaczy lepiej.

Gość gość
Nomoretomorrow ja bym była bardzo chętna :D również szukam kogoś kto chce schudnąć i czuć się dobrze

Gość gośćfer
Poczytaj najpierw o dietach i ćwiczeniach... chociaż nie. Moim zdaniem powinnaś się udać do trenera personalnego. On doradzi Ci jakie życie a raczej tryb życia powinnaś prowadzić. Pewnie się zastanawiasz co ja bredze i co może dać Ci taki trener personalny. Tu http://obk.pl/trening-z-trenerem-personalnym-dlaczego-warto-sprobowac/ masz odpowiedź na wszystkie swoje pytania.

Fajnie, że ktoś dołączył:) Napiszesz coś o sobie, jaki cel sobie wyznaczyłaś itp?:) Może w tym czasie autorka tematu do nas wróci i ktoś jeszcze się podłączy:)

Gość gość
A czy mogłabym prosić e-maila ? :)

Gość gość
Nomoretomorov a czy mogłabym prosić e-mail? :) bym wtedy napisała wszystko o mnie i byśmy wspolnue zaczęły walczyć :)

Gość gość
Sorki słownik w telefonie mi szwankuje. Miało by yc Nomoretomorrow :D za wszystkie inne błędy przepraszam ale zepsuty telefon ze słownikiem który żyje swoim życiem nie jest łatwy w obsłudze

Gość gość
Moge Wam ulozyc diety jestem dietetykim z 12letnim stazem

Gość bcel131
Ja również miałam problem z nadwagą ale odkąd przyjmuję suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl nie podjadam już między posiłkami a waga sama spada;) dodam iż biegam;) i stosuję się do diety

Gość gość
Jak na razie na temat Foreverslimu nie mogę powiedzieć złego słowa.Biorę miesiąc ale pierwsze pozytywne zmiany już są.Na razie 5 kg mniej .Mam nadzieję że im dłużej go będę brała tym będzie lepiej.

Gość gość
Uważam że jednak powinnaś iść do dietetyka. To nie jest duży wydatek, potrafi zdziałać cuda. ja mogę ci polecić panią Joannę Tomczewską z poznania, dzięki niej schudłam 20kg bez głodówek

Gość ikowska
Czasami dietetyk nie personalizuje diety pod daną osobę. Często zdarza się, że jedną dietę dostają wszyscy klienci. Ja wolę sama sobie wszystko wymyślać, poczytać co można co nie i się tego stosować. Jem regularnie i mniej kalorycznie, piję dużo wody. Poszukuję teraz jakiś suplementów na bazie jagód acai albo coś takiego, żeby się wspomóc w diecie.

Gość gość
Zanim zaczęłam zauważać efekty brania Foreverslimu musiałam zmienić swoje podejście do tego co jem i ile jem.Dopiero wtedy waga zaczęła spadać .Na dzień dzisiejszy ważę 7 kg mniej a do końca kuracji pozostał mi jeszcze miesiąc.

Gość gość
Nie zawsze wszystkim wystarczy dieta i ćwiczenia.Sa takie osoby które muszą dodatkowo wspomagać się tabletkami.Foreverslim to najlepszy wybór jeżeli ma się jakiekolwiek problemy na diecie.Dzięki nim chudnie się szybko i skutecznie.

Gość gość
prymitywne te reklamy,buuuuu!!

Gość gość
Czemu kobiety boją się mięśni? Mięśnie kształtują sylwetkę, spalają więcej kalorii aby funkcjonować, zajmują mało miejsca i co smutne bardzo trudno je zbudować, więc nie wiem po co i skąd te obawy. Przecież zwykła przeciętna kobieta jak zyska 1-2 kg mięśni to nie zacznie nagle wyglądać jak sklep mięsny.

Gość bblove
Hmmm z tymi mięśniami u kobiet to wcale nie jest tak bajecznie. Ja kiedyś zawodowo grałam w kosza - miałam całe ciało umięśnione. Przez kontuzję przestałam grać i zaczął się mój dramat z wagą, poszybowała w górę jak szalona, a mięśnie stały się tłuste i jeszcze większe... tragedia jakaś. Mega trudno było zrzucić tą wagę z 'emerytowanych' mięśni. W końcu wpadłam na jagody acai i odchudzanie ruszyło. Jeszcze nie osiągnęłam wymarzonej wagi, ale dalej walczę !

Gość gość
Na mnie niestety jagody nie zadziałały, zielona kawa też nie... ale trafiłam na coś nowego i wygląda na to że lecę w dół z wagą - więc to jednak możliwe. Jak nie zadziałały na Was jagody spróbujcie SLIMMERA - ja kupiłam tutaj: www.slimmer.fit

Gość gość
ja mam 34 lat 2 dzieci 3 ciąże waga 87 przy wzroście 172 tragedia wiem jak się czujesz dobrym rozwiązaniem jest dietetyk ale jak pod czaszką szwankuje to będzie bardzo trudno ja mam problemy emocjonalne chodziłam do dietetyka psychologa i psychiatry i nie pomogło waga wciąż do góry tragedia

Gość gość
w aptece są wspaniałe tabletki chudniesz na nich 10 lub 15 kg ale musisz iść do lekarza po receptę to MERIDIA 10 LUB MERIDIA 15 KOSZT OK 150-200 ZL ale są dobre i bezpieczne przeciw skazania to choroby nerek

Gość gość
Ja o tabletkach wspomagających odchudzanie mogę powiedzieć sporo.Brałam kilka różnych.Teraz biorę Foreverslim i widzę różnicę.Ale żeby działał trzeba się zastosować do kilku zasad.Na razie efekty są niezłe 8 kg w dól.

Gość gość
Dla mnie bardzo korzystne i wręcz zbawienne okazało się branie tabletek Foreverslim.Zaczynałam odchudzanie na samej diecie po jakimś czasie musiałam niestety włączyć tabletki bo po prostu nie było efektów.A regularne branie tych tabletek przynosi super efekty.Schudłam 15 kg cieszę się bo również nie wystąpił efekt jo-jo czyli odchudzanie jest skuteczne i trwałe.

Gość Patrycja 24 Wroc
U mnie rewelacyjny efekt dało zastosowanie Foreverslim. W 3 miesiące schudłam 14 kilogramów. Dla mnie to bardzo dużo. Sukces o jakim wcześniej nawet nie marzyłam

Gość gość

ja korzystam z diety pudełkowej wygodna dieta, wbrew pozorom wydaję duzo mniej kasy na jedzenie niz wczesniej, nie podjadam i nie marnuję żywności, a waga idzie w dół bez wyrzeczeń, bo nie chodze godna, także polecam.