Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tycie przemeczenie pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witajcie otóż mam taki problem. Mam 25 lat zdrowo się zawsze odzywialam cwiczylam itp. Zaprzestalam pól roku temu ćwiczeń ale mimo wszystko dobrze się odżywiam. I nagle w ciagu pól roku przybralam na wadze dobra zdawalam sobie sprawę ze mogę przybrać z 5 kilo bo mniej się ruszam ale... To jest 20 kilo które pojawiły się po prostu szybko. Dodatkowo strasznie się mecze i nie ze nie wiem spacerem 10 km ale kurde wejście po schodach powoduje zawroty głowy zimne poty... Ciągle śpię ciągle dosłownie 21 mnie nie ma. Nie jestem gruba 120 kilo tylko okolo 75 wiec nie jest to zmęczenie moja tusza. Nie podjadam wpieprzam warzywka chude mięsa nie ze się tak wiecie kontroluje od zawsze tak jadlam... Boje się ze to objawy choroby jakiejś... Może ktos z was miał podobnie? Wiem mam iść do lekarza ale zadaje pytanie może ktos mnie pocieszy? Dodatkowo mam straszne cienie pod oczami i ziemista cerę a zawsze cerę miałam piekna i pojawily się wypryski.

Gość gość
Właśnie tez tak myślałam ale ostatnie tsh miałam robione nie dalej jak 4 msc temu i bylo dobre...