Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edziaaaaaaaaa

Czy wam też okresowo wypadają włosy?

Polecane posty

Gość Edziaaaaaaaaa

Bo mi lecą i lecą. Garściami niemal :o ale zawsze tak miałam na jesień i nic nie poradzę. A jak u was?

Gość gość
Podobnie... Ale jak piłam soki wielowarzwne z sokiwirówki świeże domowe i kiełki lucerny to przestały mi wypadać. Teraz do tego wracam.

Gość Edziaaaaaaaa
Z tymi sokami dobre! Muszę wypróbować ;)

Gość gość
Ja mam takie wypadanie co 7 lat. Po raz pierwszy w wieku 6-7, potem gdy byłam nastolatką, a niedawno zakończyło się trzecie. Włosy lecą mi garściami, nawet bałam się je myć, ale na szczęście przeszło i teraz rośnie dużo nowych.

Gość gość
Mi też wypadają włosy. Tyle, że nie okresowo tylko non stop :o :(

Gość gość
Co możecie polecić na wypadanie włosów jakieś specjalne szampony odżywki maseczki a może preparaty lecznicze bo mi też strasznie wypadają ci zrobić żeby włosy były grube i mocne

Gość Edziaaaaaaaa
Polecam wcierkę Jantar, a wewnętrznie pomaga picie skrzypu, podobno olej z wiesiołka ;) pomaga, ale nie potwierdzę, bo dopiero zaczynam kurację Jeszcze może pomóc calcium panthotenicum, chociaż u mnie nie zadziałał.

Gość Edziaaaaaaaa
Mi jantar niestety nic nie dał :o

Gość Edziaaaaaaaa
Ale jak chcecie to próbujcie

Gość Edziaaaaaaaa
Wez spiertalaj

Gość Biednazalamana
Muszę się gdzieś wyżalić :( od miesiąca garściami wypadają mi włosy, gdzieś z 500 dziennie, prawie lysa już jestem, a takie ładne miałam :( Pomocy :(

Gość Mam ten sam problem co
Kolezanka wyzej niestety 😭

Gość gość
dalej niczego to cię jak widać nie nauczy ,kudły to wyłącznie symptom,one pokazują ci że trza ratować ważne organy które są odpowiedzialne za wypadanie ,bo problemy masz przed sobą i to nie tak odległe i nie szukaj odpowiedzi u lekarza on może da ci jakieś prochy które nie w sposób właściwy rozwiążą problem usypiając twoją uwagę,MĄGOŁ.

Gość gruszek
Mi włosy intensywniej wypadają zimą, kiedy często noszę czapkę. Kuracja Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 pozwala mi odbudować kondycję włosów i skóry głowy.

Gość gość
mi strasznie wypadają, można wypróbować: Biotebal szampon i odżywka - (odżywka ładnie wygładza kruszące włosy) Seria Dercos Vichy (maski trochę obciążają) Farmona Radical Med (najtańsza opcja,mi jakoś nie służy) Seria Seboradin (wcierałam ampułki - działały średnio, lubię za to lotion) seria Dermena (używało sporo osób z mojej rodziny, przeciętny produkt) seria Nioxin System (nie próbowałam) Loreal Serioxyl (nie próbowałam) seria Bioxsine (trwa jakiś szał ampułek, w promocjachi online już od 110 zł, używa się dwa razy w tygodniu)