Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co jadly dzis wasze 3 latki

Polecane posty

Gość gość

O10.00 see zloty spaghetti plus jogurt na patyku I herbata o 11.30 jajecznica o 13 mial byc obiad ale troche makaronu zjadl tylko moze dlatego ze przeziebiony I distal calpol o 13.30 jablko a o 14.30 mleko o 15 drzemka wydaje mi sie ze to mall jak narazie zobaczyny Po drzence

Gość git majones
+ ciasteczko lubisie

Gość gość
o k****, wiedziałam ze oczyms zapomniałam! tak mnie ta kafe wciągneła

Gość gość
serek danio, talerz zupy pomidorowej z makaronem, placki z jablkami kilka sztuk.

Gość gość
Piec posilkow w ciagu 4,5 godziny? Malo sie znam na dzieciach, ale to chyba przesada?

Gość gość
Nie zjadl obiadu bo jak mu dajesz jeść co 1,5 godziny to nie był zwyczajnie głodny.

Gość gość
dwulatka: sniadanie: kromka razowego chleba z białym serem i domowym powidłem, poł kromki z szynka, słaba herbata z domowym sokiem malinowym lunch: zupa pomidorowa z ryzem po drzemce drugie danie: ryba morska, ziemniaki, surówka z tartej marchewki podwieczorek: gesty sok wyciskany w wyciskarce z marchewki i jabłek, kilka krakersow dla dzieci kolacja: gesta kasza jaglana z owocami i otrebami do picia woda mineralna, słaba herbata, woda z sokiem malinowym zadnego podjadania i zadnych swinstw typu parówki u nas nie ma.

Gość gość
Trzylatka przedszkolak: Rano o 7 tost z serem z chleba z ziarnami i kukurydza. Daje jej śniadanie bo wstajemy o 6.45- troche dlugo do śniadania w przedszkolu z reszta to najważniejszy posiłek a ona sie upomina zawsze rano o jedzenie. 8.30sniadanie w przedszkolu czyli platki z mlekiem i kanapki( nie lubi kanapek czyli zje albo sam chleb albo troche platek z mlekiem) lub kasza lub kanapki i kakao. 9.30 trzy warzywa i owoce codziennie inne(ladnie je) 11.30 obiad zupa i drugie(zjada w miare wierze paniom bo nie schudla od sierpnia:p) 14.30 po drzemce podwieczorek np buleczka z herbata albo kawałek tartej 16.15 ja odbieram to w drodze juz je bo glodna ciastko zbożowe albo bulke z ziarnem Ok 17.30 banan lub jabłko lub pare lyzek z naszego obiadu 19 kolacja owsianka lub kanapka z pasztetem i ogórkiem (tylko takie tolruje). Odpadają jajka bo wymiotuje po nich. Ma dokladnie trzy lata i 3tygodnie. Wazy 16kg i ma 105cm wzrostu. Szczupla i bardzo wysoka. I ladnie spi(mam wrażenie ze dzieki temu ladnie je- w nocy 20.15-6.45(problem z budzeniem spalaby do 8 i w dzien 2h a w weekendy potrafi 3,5w dzien.

Gość gość
Rano kilka kęsów kanapki (swoj wypiek chlebowy) z szynka i papryka, do picia herbata z cytryna i miodem. Pozniej od 8 przedszkole wiec nie wiem ile zjadła wiec pomijam. Po powrocie czyli 14:30 nic nie chciała az do 15:40 i wtedy zjadła spaghetti. Pozniej połowa jabłka i na kolacje owsianka z bananem.

Gość gość
Mój trzylatek od rana zjadł i wypił: - mleko po pobudce - pół kromki chleba z twarożkiem - pół jabłka - dwie kromki chleba, ogórek kiszony, udko z kurczaka wędzone - serek sanio z bananem - pyzy ziemniaczane 3 szt., - pół parówki - trochę precelkow - kanapkę mleczna Do tego kilka razy pił sok tłoczony z jabłek i mleko