Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda że kobieta może przyciągać tylko męskie plemniki i rodzic samych s

Polecane posty

Gość gość

Gdzieś na forum przeczytałam ze nie ma co próbować w planowaniu płci że córka po okresie a chlopiec w owulacje ze nieraz jest tak ze kobieta przyciąga same plemniki męskie i rodzi samych synów a inna same córki ze nie koniecznie jest to zalezne czy mąż ma mocniejsze męskie lub zenskie nasienie i wyliczanie dni tez tu nic nie pomoże.

Gość gość
Tak jest to prawda. Niektóre kobiety mają taki odczyn w pochwie że zabija on plemniki męskie. Różne sa teorie.

Gość gość
Na 1000 procent nie można z całą pewnością zaplanować płci dziecka. Oczywiście płeć zależy od mężczyzny, tzn.plemnika, a plemniki męskie i żeńskie wbrew pozorom bardzo się różnią także prędkością, wytrzymałością; u danego meżczyzny z jakiś względów szasami znacznie lepsze są danej płci - znam 2 rodziny z 6 i 8 TYLKO CÓRKAMI, jak na przypadek to chyba za dużo razy...

Gość gość
Moze i cos w tym jest. Siostra mojej mamy ma 6 synow, po drugim postanowili sprobowac splodzic coreczke, stosowali wszystkie te niby spoaoby na corke i tak probowali , ze maja 6 synow i skapitulowali. Lekarz nawet im powiedzial, ze czasem tak jest i moze tak byc , ze beda probowac a i tak nigdy córki nie splodza.

Gość gość
Ale z plemnikami tez cos może być. U mojego męża w rodzinie rodzą sie sami chłopcy od kilku pokoleń i teraz w tym pokoleniu to samo, mąż ma brata i on ma synów, wujek męża ma samych synów, Ci synowie też mają tylko synów i my mamy synów. Mam za sobą tez dwa poronienia i zastanawiam się czasem czy to może miały byc dziewczynki i natura jakoś je eliminuje, nie wiem. Dla mnie płeć nie ma znaczenia, ale ciekawe jak to jest.

Gość gość
U mojej szwagierki było 6 córek dopiero 7 był syn przed 40

Gość gość
Czy w Polsce można zrobić jakieś badania żeby to sprawdzić ????? nie wiem jakiś wymaz z pochwy czy coś w tym stylu .

Gość gość
Czy zwykły ginekolog da mi skierowanie na badania nasienia męża żeby sprawdzic jakoś jego plemników czy ma szansę kiedyś splodzić córkę. Jaki koszt takich badań. Mamy dwóch cudnch synów i zastanawiamy się na 3 dzieckiem chcielibyśmy mieć córeczke i sprawdzić czy jest szansa

Gość gość
w mojej rodzinie z dzieci są sami chłopcy, ze strony męża oczywiście, my też mamy 2 synów, chociaż starsze [pokolenie jest wymieszane, jednak teraz rodzą się sami chłopcy, az śmiesznie to wygląda

Gość gość
Słyszę ostatnio o facecie ojcu 8 :O dzieci z 3 żonami .SAME córki :D

Gość gość
A ja znam lepszy przypadek. Moj sasiad (gosciu pod 60tke)ma uwaga 12starszych sióstr!!! On był jedynym chlopcem, jego ojciec podobno uparł się że bedzie dotąd robił dzieci dopóki nie splodzi syna, ale w tamtych czasach 13 dzieci to jeszcze nie taki szok. Moj kuzyn też się uparł na syna i w końcu w tym roku mu się udało za 5tym podejściem :-)

Gość gość
Nie wiem jak to jest, ale.. genetycznie ciężko to stwierdzić.. gdyby chcieć to rozpisać, to chyba nic z tego nie wyjdzie.. Mój tata ma nas- dwie córki ( ja mam dwóch synów, siostra nie ma dzieci) Nieżyjący brat ojca- ma dwóch synów (jeden ma córkę, drugi syna i córkę) Siostra ojca- 1 nieżyjąca córka, 1 syn (ma w córki), dwie córki (1- ma córkę, syna, córkę, druga ma 3 córki) Brat mamy w ogóle nie ma dzieci (jakieś problemy prawdopodobnie). Siostra mamy miała syna (a on dwie córki, każda z nich urodziła córkę). Jak by nie patrzeć, to rodzina moja to jednak częściej dziewczyny.. a u mnie cóż.. dwóch chłopaków.. może coś "poszło" jednak ze strony męża? (chociaż u niego najczęściej były rodzeństwa mieszane). I to u mnie dzieci też "robione" na córkę.. pierwszy syn jest z 6 lub 9 dnia cyklu.. Ale znam przypadek- 4 braci oraz drugi 4 braci i 5 córka.

Gość gość
Ja zaplanowałam płeć swoich dzieci mam 2 córki i syna. Jest to prawda że na córkę trzeba się starać kilka dni po okresie a na syna w owulacje. Moja mama ma nas 7 i same córki chciała przynajmniej 1 syna ale niestety nie udało się ale przeważnie u mnie w rodzinie przeważa płeć żeńska

Gość gość
Ojciec mojego męża z 1 żoną miał 2 córki, potem związał się z matką mojego męża i z nią miał 3 córki, dopiero mój mąż urodził się jako 4 dziecko z tej pary. Starsza siostra męża miała 3córki, postanowili spróbować jeszcze raz i 4 urodził się chłopak. Teraz ja jestem w ciąży i mam nadzieję, że będzie dziewczynka.

Gość gość
Ja mam 2 synów z owulacji i 3 miała być córka po okresie i co ???? za miesiąc rodzie 3 syna.