Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinayyyyy

moja kumpela jest szmata

Polecane posty

Gość ewelinayyyyy

Mam problem ze swoja przyjaciolka. Pracujemy razem w jednej firmie ale to co zrobila jest dla mnie ciosem ponizej pasa. W sumie znamy sie 4 lata przykaznonu rok czasu. Pomyslala ze sobie bd z moim bratem. Byla z nim tydzien czasu o go zostawila bo stwierdzila ze sie zle czuje z tym ze ja jestem obok. Moj brat bardzo to przezyl i musialam go pocieszac dlugi czas. On nawet nie zdarzyl nic zrobic a ona za tydzien juz z innym w zwiazku. Zalamal sie. Nie odzywalam sie jakis czas do niej pohadalysmy ale w sumie nic z tego noe wyniklo. Ona uwaza ze jest spoko ale ja czuje niedosyt bo jak mogla to zrobic mojemu bratu. Ilelroc probuje zn ia pogadac to ona w sumie nie ma nic ciekawego do pow liczy sie dla niej tylko zabawa. Czuje sie zle ale jednoczesnie nie moge jej unikac. Nie ma zbytnio czasu zeby p tym pogadac a tez nie chce jej naciskac. Co mam zrobic? Dla mnie jest szmata ale jednoczesnie ciezko mi przestac z nia rozmawiac xUje sie z tym zle. Jak wy to widzicie czy ja przesadzam? Do mnie tez juz malo sie odzywa brakuje mi jej ale coz niz na sile. Wgl nie mysli jak to wyglada z mojej perspektywy

Gość gość
Po tygodniu już tak rozpaczał? Baran z tego twojego brata.

Gość ewelinayyyyy
Bo traktowal ja powaznie znali sie dluzej nie chodzi o to ile ja znal i co ich laczylo tylko o to ze ona postanowila sie wj***c z buciorami w Nasze zycie i to zepsuc. Poza tym ona tez twoerdzila ze on jest wyjatkowy. Niech sobie robi co chce i bd z kim chce ale jal mojego brata robi w wala to co to za przyjaciolka? Ze wzgledu na mnie mogla sobie darowac

Gość ewelinayyyyy
Nie chodzi o mojego brata tylko o nia jak sie zachowala. Wielce zakochana a za tyszien te same bajki kolejnemu opowiada i jeszcze mi smie wysylac jego zdjecia na swiezo

Gość ewelinayyyyy
Dla niej to tylko facet a dla mnie to moj brat a ona jest moja przyjaciolka i nie powinna sie zabawiac w ten sposob. Albo sie kogos kocha albo nie

Gość gość
Ale głupoty!!! Przecież nie długo sie spotykali. Nie podpasował jej i tyle. Miała to ciagnać kilka mc czy lat i potem go zostawic? Weź sie ogarnij.

Gość gość
Albo sie kogoś kocha albo nie??? Po tygodniu??? Oszalałaś? Kto kocha po tygodniu?