Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypadają mi włosy, strasznie mam ich pełno na ubraniu

Polecane posty

Gość gość

Co możecie polecić na wypadanie włosów jakieś specjalne szampony odżywki maseczki a może preparaty lecznicze bo mi też strasznie wypadają ci zrobić żeby włosy były grube i mocne

Gość gość
Pomogło po stosowaniu tego wszystkiego czy jednego z tych preparatów

Gość gość
jantar nic nie daje, jedynie unosi włosy u nasady :)

Gość gośćśćć
a mi wcierka jantar pomogła, mniej włosów wypadało i zaczęły rosnąć nowe.

Gość franklina
Spróbuj sobie powcierać kapsułki z Vichy dercos aminexil clinical5 :) Mi taka kuracja bardzo pomogła, codziennie po jednej kapsułce wvcierasz w suchą skórę głowy. Zaznaczam, że produkt w ogóle nie przetłuszcza włosów i tez nie uczula. A efekty są na prawdę super.

odpowiednia dieta, ostatnie płukanie na zimno, częste czesanie od nasady do końca, noszenie w koczku, olejowanie

najważniejsza dieta, mało stresu co w Polsce jest nieosiągalne :o, wcierki, oleje ale na nakladajac na skalp trzeba uważać bo można nasilic wypadanie

Gość gość
Pij drożdże.

Gość gość
Noble Health Class A Collagen suplement diety chroni skórę przed szkodliwym działaniem wolnych rodników, przywracając jej naturalną jędrność oraz sprężystość. Biotyna zawarta w preparacie pomaga zachować zdrowe oraz lśniące włosy, a cynk i selen utrzymują dobrą kondycję paznokci. http://www.e-zikoapteka.pl/noble-health-zesta w-class-a-collagen-180-tabletek-30-tabletek.html

Gość zenia22
na wypadanie włosów są już zupełnie nowoczesne metody. na przykład takie plastry dermastic, poczytaj sobie o nich na stronie. łatwe w użyciu a bardzo skuteczne.

Gość gość
Sprzedam tanio Alpicort E. NOWY, nieotwierany. Zużyłam jedno opakowanie, kuracja wcześniej dobiegła końca, a byłam zaopatrzona w dwa opakowania. Jedno całe zostało. Zapłaciłam za niego w aptece 70zł, sprzedam za 40zł. Proszę pisać pod adres Lotos-79@wp.pl