Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak patrzę na to co moi rówieśnicy osiągają

Polecane posty

Gość gość

Studia skończone wcześniej ode mnie, koleżanki za mąż powychodziły, niektóre mają pięknie urządzone mieszkania (nie wiem skąd bo powychodziły za rówieśników), wszyscy sobie radzą, a ja? pracuję dorywczo, jako promotor, i się jaram, że będę zarabiać powyżej 1000 miesięcznie (pracuję 3x w tygodniu), jestem na drugim roku studiów humanistycznych po których nic nie ma, nie mam pojęcia jaki zawód powinnam wykonywać i w czym jestem dobra, byłam u doradcy zawodowego, szukam na własną rękę, myślałam o własnej firmie, nawet mam dokładny pomysł, ale jakoś czuję się za mało odpowiedzialna...Nie chcę narzekać, ale mam 24 lata i czuję się jak dziecko we mgle.

Gość gość
Na forum jest twój rówieśnik, który ma 24 lata i też nic nie osiągnął. Moglibyście znaleźć z nim wspólne tematy do rozmów.

Gość gość
a mówiłem, żeby iść do zawodówki... :p

Gość gość
Do jakiej zawodówki? JA się do takich zawód też nie nadaję :P

Gość gość
a ja mam 26 lat i czuje sie jak dziecko we mgle nie wszystkim musi sie ładnie układać

Gość gość
No to chociaz studia bedziesz miala... Ja to bym chciala wyjsc za maz, ale nikt mnie nie chce. Podobny brzydka nie jestem, ale nic z tego nie mam.

Gość gość
Wiesz, ja niby jestem uznawana za ładną, ale akurat wyjście za mąż nie jest moim największym marzeniem. Jednak chodzi o sam fakt, że ludzie coś tam robią, osiągają, coś im idzie do przodu... u mnie mało co.

Gość gość
chciałabym mieszkać z wami dwoma w jednym mieszkaniu ;-)