Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co komu WF w liceum albo na studiach?

Polecane posty

Gość gość

Po jakiego diabła ktoś bedzie mi gadał, że mam grać w siatkówke albo jakieś inne g****o w wieku np. 20-pare lat. Zwłaszcza, że WF to powinna być jakaś gimnastyka czy coś a nie to co powyżej. A to jak niektórzy wfuefiści traktują swój 'przedmiot'(na równi z j. polskim czy matematyką) to żenada. Ten, kto interesuje sie sportem, wybierze coś z tym związanego jakieś treningi, zajecia czy nie wiem co tam jest.

Gość gość
Nie cierpię gier zespołowych. Dlatego szalu dostawałam na wfie ze kazali nam grać w siatę, kosza albo nogę... W końcu przestalam ćwiczyć na tych lekcjach. Przebieralam sie tylko kiedy nauczyciel mowil ze dzis robimy normalne zajęcia. W liceum miałam wychowawczynie od wf... Od razu powiedziała ze zrobi z nas drużynę siatkarska. Juz na drugiej lekcji dostala moje zwolnienie z zajęć

Gość gość
Tylko musztrą i WF-em zwyciężymy z NRF-em!

Gość gość
Żeby wuefista mógł popatrzeć na unoszące się przy pod skokach cycoliny młodych lasek. A tak poważnie to pewnie po to, by się spocic.

Gość gość
Na studiach wybierasz co c***asuje. Ja chodziłem na basen i było super.

Gość gość
BARDZIEJ IDIOTYCZNEGO NIC NIE SŁYSZAŁO

Gość gość
Po to samo co w podstawówce - czyli po nic. W większości nabywamy złe nawyki związane np. z niewłaściwą rozgrzewką, obciążeniami kręgosłupa podczas ćwiczeń itp. - ale kogo to obchodzi, ważne że dzieciak ma się zmęczyć. W-F na studiach, gdzie wybierasz dyscyplinę i często trenera w zależności od własnych predyspozycji ma stosunkowo najwięcej sensu.

Gość gość
ja też chodziłam na basen i glownie siedziałam w jacuzi