Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aortta

Czy warto dać drugą szansę?

Polecane posty

Witam. Mam już jakiś czas konto na portalu randkowym.. większość osób jakie tam poznałam były mało interesujące i zbytnio nie zależało mi na poznaniu ich osoby w " rzeczywistości ". Niedawno poznałam Roberta, okazało się, że ma konto od kilku dni i luźne znajomości go nie interesują, chciałby poznać kogoś na dłużej. Korespondowaliśmy ze sobą przez 10 dni, a później przeszliśmy na rozmowy telefoniczne, które trwały godzinami... i nadal nie mieliśmy dość :) wiem, że to tylko znajomość internetowa, ale nikt tak dawno nie zrobił wrażenia na mnie, a jestem dosyć wybredną osobą jeżeli chodzi o mężczyzn. W końcu zaproponował spotkanie.. ( nie mieszkamy w tych samych miastach dzieli nas niewielka odległość ) zaproponował, że przyjedzie jutro, ale da mi konkretnie znać tego samego dnia rano. Rankiem napisał jak mija mi dzień i że przyjedzie, ale zadzwoni jeszcze do mnie o godzinie 13 z niecierpliwością czekałam na telefon, ale nie zadzwonił w ogóle. Rozczarowałam się, ponieważ mógł napisać smsa, że nie da rady przyjechać, albo zwyczajnie nie chce. Postanowiłam, że nie będę pisała na temat tego, że czuje się " olana " przez niego. Po kilku dniach napisał z przeprosinami i tym, że z powodu pewnej sytuacji nie mógł przyjechać i postanowiłam nic na to nie odpisywać. Co o tym sądzicie? czy warto odpisać i dać szanse, aby ponownie się spotkać czy dać sobie z spokój? liczę na wsze opinię i pozdrawiam :)