Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za klika dni wezme kotka ze schroniska

Polecane posty

fajnie, masz dobre serduszko, że nie bierzesz z hodowli:) a jaka to rasa? ważne, żeby kiciulek też był szczęśliwy z Tobą, mordko.

Gość gość
Nie ma to dla mnie znaczenia jaka rasa,wazne,zeby mial spokojny charakter bo mam poki co tylko male mieszkanko :)

Gość gość
goscwkosc juz jestem stara,kotu sie z wejscia wyzerka szykuje :D

Gość gość
brokeninside poki co widzialam tylko zdjecia,najbardziej spodobala mi sie szara,szczuplutka kicia w bialych skarpetkach i z taka malutka glowka haha ma okolo 1,5 roku i jest opisany jaki kot ze spokojnym charakterem lubiacym pieszczoty :D to tak jak ja :)

koteł 😍 nasze koty, w rodzinie, też były z łapanki, z działki, ze schroniska:) nawet nie wiem jak rozmawiać z takim hodowli (chyba że czyimś na ulicy), może je sztućcami i wysławia się zgodnie z etykietą:-p

Gość gość
goscwkosc po ktorej z moich wypowiedzi wywnioskowales ze nie mam lub nie mialam faceta i ze na dodatek nie chce lub nie chcial mnie piescic ? Czy jedynie osoby samotne przygarniaja zwierzaki?

gośćwkość, popieszczę Cię zaraz pazurami koleżanka ma powodzenie. tylko po prostu jest... silna i niezależna:-p dlatego bierze kicię:D

Gość gość
Kotki sa slodkie, moja kotka tez jest spokojna, ale ugryzc potrafi

Gość gość
Sanitas prawdziwa w moim domu nie ma insektow :)

Gość gość
To juz lepiej wygotować tę przechodzoną, żałosną podróbę tygrysa :o

Gość gość
Do mikrofalówki ją wsadzić :D

Sanitas prawdziwa dziś ale durnoty.:O w schronisku zwierzęta przechodza wszystkie szczepienia, badania, oddaja je z ksiazeczka.

Gość gość
mimo wszystko zaryzykuje :):)

Sanitas prawdziwa dziś a ja wzielam psa ponad 7 lat temu i nic mnie nie oblazlo. dostalam 2 letniego zdrowego, zaszczepionego psa-do teraz nie ma zadnych problemow zdrowotych. Ale moze to zalezy od schroniska-tamte jest dosc duze i znane.:)

Gość gość
dobrze że bierzesz ze schroniska a nie od elit :) szkoda, że tak mało osób tak robi :( miałam psa rasowego z hodowli - wciąz chorował i do tego uciekał. i widze po znajomych że mają ze swoimi rasowcami to samo!!! stwierdziłam, że nigdy więcej. nie uwierzę po prostu w to że osoba która ma rasowego psa nie biega po weterynarzach. większość biega. potem brałam psa ze schroniska (najcudniejszy pies świata!) i dwa za darmo od osób z ogłoszeń internetowych którym suczki urodziły - kundelki i jestem najszczęśliwsza - naprawdę!!! pieski są zdrowe, bardzo mądre i najwierniejsze na świecie. Twój kotek też taki będzie. :)