Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu baron pancerny z Namysłowa zniknął z kafe?

Polecane posty

Gość gość

Namysłów to miasto w wojewodztwie opolskim w powiecie namysłowskim MA 16 tysiecy mieszkancow) dla przypomnienia

Gość gość
Przeciez baron nie jest z Namysłowa

Gość gość
policja zrobiła mu wjazd na chatę i zabrała kompa a przynajmniej mam nadzieję, że tak było. Nie trawię tego faszystowskiego, onr-owskiego ścierwa :o

Gość gość
Wykurzyliśmy go na dobre

Gość gość
baron jest z onr zostal zatrzymani z innymi bojowkarzami podobno pobili ciapatego co zaczepial polke teraz jest zatrzymany

Gość gość
Namysłów to miasto barona pancernego? Dobrze niech w********a na swoja bialorus

Gość gość
Udowodnij ze baron pochodzi z Namysłowa

Gość gość
dowód że baron pancerny jest z Namysłowa XXX baron pancerny 2016.03.13 pytaliście sie mnie skąd pochodze ja baron pancerny otóż to urodziłem sie tu 27.05 1978 Namysłów Opolskie polska nie ne jestem tym spamerem od namysłowa bo jak widać nie jedyny wchodze z namysłowa na kafe ja mieszkam od 10 lat na podlasiu w okolicach białegostoku mam żone z białorusi mamy córke jestem narodowcem reszte już wiecie a jak nie to kliknijcie w moje posty Uwaga! Ktoś się pode mnie podszywa. W razie wątpliwości kliknij na niebieski nick i porównaj ilość postów moich oraz podszywacza.

Gość gość
gość dziś baron jest z onr zostal zatrzymani z innymi bojowkarzami podobno pobili ciapatego co zaczepial polke teraz jest zatrzymany x Taka postawa mi się podoba bo jak islamista zaczepia Polkę to każdy prawdziwy facet z jajami powinien stanąć w obronie kobiety i zglanować islamucha.