Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm w tricepsie

Do czego właściwie służą kobiety oprócz ruhania?

Polecane posty

Gość 43 cm w tricepsie

Nie martwcie się jestem nowoczesny i nigdy nie powiem ze kobieta służy do rodzenia bachorków. Płody możecie zakisić w beczce,czy tak jak lubicie. W życiu bym żadnej kobiety nie zmusił do takich tortur jak wychowanie bachorów.

Gość gość
Nie zapominaj, że kobieta Cie wydała na ten świat. A mogła zakisić w beczce albo włożyć do zamrażarki.

Gość 43 cm w tricepsie
Możecie uznać moj tekst za prowokacyjny i obraźliwy lecz ja tylko ukazuje mentalnośc dzisiejszych kobiet i gdzie się niby myle? Kobiety 'wyzwolone" co tydzień spółkujące z innym maczo w dyskotykowym kiblu de facto do czego niby tyn facetom służą ? Czarnomarszowe feminy niby chcą rodzić i wychowywać? Czym się rozni aborcja u lekarza i "zakiszenie " płodu w beczce? w obu przypadkach dziecko umiera. Taka feministka rownie dobrze mogłaby zakisić czy wyrzucić w przepasc dziecko.Skutek się nie zmienia, nawet jesli robi się to w białych rękawiczkach.

Gość gość
Twój tekst właśnie jest obraźliwy nie ulega wątpliwości.

Gość gość
Mi się wydawało że kobiety są stworzone do kochania

Gość gość
Służą do tego ,aby takiemu co myśli jak Ty zaje*ć wałkiem w łeb.

Gość gość
13:31 ano tak, zapomniałem o gotowaniu ;)ten wałek to symbol kuchty, choc w sumie i tak faceci są przewaznie mistrzami kuchni .. mlde pisdy teraz noe potrafią gotować, chyba ze w mikrofali.

Gość gówno w błyszczącym dresie
Przydają się także, gdy pralka zaczyna odmawiać posłuszeństwa. Nic więcej mi do głowy nie przychodzi. :classic_cool:

Gość gość
chyba z matką powinieneś porozmawiać na ten temat, chyba ze ciebie porzuciła w dzieciństwie

Gość 43 cm w tricepsie
A moze jednak przesadziłem z tym seksem? Niektóre nawet wypiąć tyłka poprawnie nie potrafią, a jak nawet potrafią to mają tam taką ciemną dżunglę że aż strach wchodzić :classic_cool:

Gość gość
ruCHania jak już...wiem,że to tylko prowokacyjne popłuczyny po czymś co kiedyś było myśleniem ale tak: 1. Kobieta wydała cię na ten świat i choćby za to należy się jej szacunek. Mężczyzna nie est w stanie nawet wyobrazić sobie jakim fizycznym,psychicznym obciążeniem jest ciąża,poród...sam nigdy nie zdobyły się na takie poświęcenie i nie podołał. 2. Nie wkładaj wszystkich kobiet do jednego worka,nie oceniaj własną miarą. Każdy ma prawo sam decydować o sobie,niezależnie od płci a ty rozdzielasz :facet -macho, kobieta - k***a a robią to samo. 3. W czarnym marszu nie brał udziału tylko feministki a zwykłe kobiety,które broniły swojego prawa do wyboru. Ustawa,gdyby weszła w życie,wiązałaby lekarzom ręce więc oni by te ręce umywali a z kobiety czyniłoby to wór do noszenia dziecka,bez prawa do wyboru. Chcesz chronić życie pod sercem obce kobiety? to przepuść ciężarną w kolejce a jej osobiste sumienie zostaw w spokoju. 4. Oleju w głowie życzę.

Gość 43 cm w tricepsie
14:09 "W czarnym marszu nie brał udziału tylko feministki a zwykłe kobiety" X Wiekszej bzdury dawno nie przeczytałem,środowiska lewicowe to organizowały tylko po to by wywołać zadyme, tylko i wyłącznie! Oczywiście wsciekle macice to łyknely mimo ze Kaczor nie wymyslil zadnej ustawy ani nic nie przeglosował.A peowcy i nowoczesni zdaje sie chcieli dalej peocedować o tej ustawie zamiast ją odrzucic. po co? aby zadyma qciaz trwala!

Gość gość
Mam uwagę do punktu 3. Kobiety broniące swoich praw to są właśnie feministki. Mogą być wierzące, wielodzietne, bezdzietne, z mężem, chłopakiem czy samotne, ale jeśli oczekują poszanowania swoich praw to są feministkami. Do autora - jeśli nie widzisz różnicy między płodem a noworodkiem to zapewne utożsamiasz się ze swoimi plemnikami. Łączy was brak zdolności do rozumowania i szamotanie się bez celu.

Gość gość
A mężczyźni służą do zarabiania grubej forsy ale nie takie niedojdy jak ty A ty do czego jesteś przydatny:D do niczego:D

Gość gość
43 cm... jestes tak glupi, ze az ci wspolczuje

Gość gość
Ale babska ktore organizowaly marsz to byly politycznie zaangazowane marksistki, czesto finansowane z zagranicy przez takich "Soroszów"A temu staremu gnojowi chodzi tylko o to by zdestabilizować kraj bo mu się nie podoba rzad , który jest na kazde skinienie jego i jemu podobnych.A zwykle kobiety są wykorzystywane jak zwykłe narzędzie przez tych ludzi.

Gość gość
Po co tracić czas na pisanie z tym pustakiem. Na km śmierdzi głupotą.

Gość gość
43cm w bicepsie ..jak miło,że czytałeś cokolwiek ;-) ale chyba umknął ci fakt,że cała Polska to nie tylko mieszkanki stolicy,marsz odbywał się również w moim miasteczku i zapewniam cię,że brały w nim udział różne kobiety, młode ,starsze,mnie i lepiej wykształcone,o różnym statusie społecznym, z dziećmi,z koleżanką i często nie mające nic wspólnego z lewactwem... 14:27 masz racę...użyłam złego określenia,chodziło mi o feminizm w rozumieniu autora,czyli negatywnym. Twoja uwaga jest jak najbardziej słuszna.

Gość gość
Rozmowa jak z niedźwiedziem o gwiazdach. Po co tlukowi coś tłumaczyć :D strata czasu. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Gość 43 cm w tricepsie
"A mężczyźni służą do zarabiania grubej forsy ale" X A cóż to , czyżby chwila szczerości? :classic_cool: X 43 cm... jestes tak glupi, ze az ci wspolczuje X Głupi czy po prostu bezpośredni w stosunku do was?Choc przyznam, że jest w tym odrobina trollingu i szczypta pogardy dla was :) X Oczywiście miałem na myśli noworodki kiszone w beczce a nie płody. I nie dziwię się ze to kobiety robią, mężczyzna nie potrafiłby czegoś tak okropnego zrobić:(

Gość gość
zakmij się czymś głąbie.

Gość gość
NIE...facet powie tylko ''zrób coś z TYM'' albo ''nie wiesz co robić? USUŃ TO''

Gość gość
do tego sie przydają Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 10 °C, wiatr płd.-zach., 6 km/h, wilgotność 67% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: czwartek, 14:21

Gość gość
K***s [czyt. kutosz] – miejscowość na Węgrzech w komitacie Somogy. Stanowisko burmistrza piastuje Ütő Szabolcs z partii Fidesz. Wikipedia Powierzchnia: 36,55 km² Pogoda: 13 °C, wiatr płn.-zach., 11 km/h, wilgotność 57% Liczba ludności: 1 557 (2004) Czas lokalny: czwartek, 14:52

Gość 43 cm w tricepsie
14:36 no właśnie, niektóre kobiety zostały zmanipulowane do walki politycznej, nie pisałem ze wszystkie od razu były zaangażowane politycznie, niektóre mogly być całkiem normalne tylko zmanipulowane.Acz "zawodowe feministki " zdecydowanie wyróżniały się z tłumu i były czasem agresywnijsze niż kibole.:o Prawde mowiac zwlaszcza na marszu w Wawie było pełno dziwolagów , ktore moglyby zostać zapłodnione tylko przez on vitro. Sorry, taka prawda :D

Gość 43 cm w tricepsie
A tak w ogóle, to ja dużo czytam, no ake jeśli ktoś sugeruję się moim pseudonimem.....

Gość gość
nazywaj ta swoja postawe jak chcesz, ale fakt jest taki, ze jestes po prostu glupi...ponowne wyrazy wspolczucia

Gość 43 cm w tricepsie
Głupi gdyż...? Nauczycielka od Polaka mnie uczyła- jak już piszesz rozprawkę to podaj merytoryczne argumenty:P

Gość gość
Oczywiście miałem na myśli noworodki kiszone w beczce a nie płody. I nie dziwię się ze to kobiety robią, mężczyzna nie potrafiłby czegoś tak okropnego zrobićsmutas.gif Warszawa: noworodek walczy o zycie - do pobicia doszło w momencie, gdy noworodkiem zajmował się ojciec. 34-letni Adam M. został zatrzymany 32-letni mężczyzna z Siemiatycz pobił miesięcznego chłopczyka. Dziecko z połamanymi żebrami, obojczykiem i urazem głowy w stanie ciężkim trafiło do szpitala w Warszawie. Sprawcą jest ojczym dziecka. Do sądu trafił akt oskarżenia przeciw Arturowi G. -w reakcji na płacz dziecka, aby go uciszyć, uderzał noworodka wielokrotnie pięścią w okolice pośladków, pleców, brzucha, podbrzusza i jąder Żnin- Ojciec pobił trzymiesięczne dziecko. Bo pokłócił się z żoną. Tak dotkliwie pobił swego 16-dniowego synka, że noworodek trafił do szpitala. 28-letni ojciec tłumaczył policjantom, że zrobił to bo denerwował go płacz dziecka

Gość gość
Głupi gdyż...? Nauczycielka od Polaka mnie uczyła- jak już piszesz rozprawkę to podaj merytoryczne argumentyjezyk.gif czy ja wiem czy to głupota, raczej prymityw i chamstwo , które znajduja ujście w wulgarnym trollingu. I jakiś problem z kobietami, ale to to powinieneś sobie z matką na terapii rodzinnej wyjaśnić.