Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet spał z 9 kobietami nie potrafie tego zaakceptować

Polecane posty

Gość gość
Dobra koniec tego dobrego [ ZAMYKAM TEMAT ]

Gość gość
9 to troche malo, ja mialem tylko 32 zanim sie ozenilem. Ma duze doswiadczenie w lozku bo od kazdej sie cos nauczyl. Badz szczesliwa, ze te doswiadczenie odbije sie na Twoim udanym zyciem seksualnym i dla Twego dobra. Twojej pogardy nie rozumiem, chyba nie zdradzal po zapoznaniu sie z Toba.

Gość gość
Nie zdradził mnie i nie zdradza tego jestem pewna. Fakt byłam w długim związku, ale po zakończeniu związku 2 lata byłam sama i okazji do przygodnego seksu mi nie brakowało, a jednak nigdy nie skorzystałam

Gość gość
No to Twoja przegrana ze nie korzystalas z zycia.

Gość gość
nie uważam żebym cokolwiek przegrała, po prostu nie potrafiłabym się kochać z kimś do kogo nic nie czuję

Gość gość
a skąd wiesz, czy on uprawiał przygodny seks? moim zdaniem przesadzasz. facet 40 lat i 9 kobiet to nie jest wcale dużo. i jak to niby wpływa na wasze obecne życie? jeśli mu na Tobie zależy, to naprawdę nie ma znaczenia, że wcześniej miał kilka kobiet.

Gość gość
''po prostu nie potrafiłabym się kochać z kimś do kogo nic nie czuję'' A skąd wiesz czy on nie czuł niczego do kobiet z którymi sypiał? 9 to i tak mało na czterdziestolatka patrząc z perspektywy młodocianych ruch/aczy co to zaliczają wszystko co się rusza i na drzewo nie ucieka. :o

Gość gość
Kobieto to jest facet w dodatku 40 letni. A ile miał mieć?? Normalna liczba. Ja miałam 5 i teraz mój 6 mam nadzieje jest ostatni a mam 25 lat

Gość gość
O co tu wlasciwie chodzi - facet mial przed toba swoje zycie, takze i seksualne. To bylo przed toba - mogl robic co chce. Wazne jest co robi od rozpoczecia waszego zwiazku. Jezeli nie mozesz spokojnie zamknac przeszlosci - jego i swojej to chyba nie doroslas jeszcze do prawdziwego zwiazku.

Gość gość
Czasami pocieszam się, że może on z tymi dziewięcioma nie sypiał, tylko dochodziło do samych pieszczot i zbliżeń oralnych. Myślicie, że to możliwe?

Gość gość
a co to za różnica? oral to też seks...

Gość gość
No ale to co innego dla mnie.

Gość gość
a dla niektórych oral to nawet więcej niż seks. nie rozpamiętuj tego, serio.

Gość gość
0/10 kobietom imponuje duza liczba partnerek seksualnych. Na pewno temat napisal jakis prawiczek bo mu smutno. Sam jestem prawiczkiem i wiem ze takiego tematu nie zalozylaby zadna kobieta.

Gość gość
39 lat, zaczął tak może koło 17 r.ż, z tego kilka trwalszych związków i zona. To wypada 1 kochanka na jakies 2,5 roku. Naprawdę wydaje ci sie to nie wiem jak dużo. Jakby facet miał 20 lat i 9 panienek to jeszcze, ale w wieku 40 lat?

Gość gość
Ja p*****le ja mam 31 lat jestem juz prawie 2 lata z 11 lat młodszą i ona ma tak jak ja ok 10 partnerow za soba i zreszta teraz robi mi loda a ja sobie piszę

Gość gość
ja przed moja pierwsza dziewczyna chodzilem na d***** i mialem ich okolo 15 i tez jen przeszkadzalo ze kogos mialem.

Gość gość
Mnie nie imponuje to z iloma spał! Już wolałabym chyba żebym była jego pierwszą niż świadomość z kim lazł do wyra więc wypraszam sobie nazywanie mnie prawiczkiem bo jestem stuprocentową kobietą fajtłapo!

Gość gość
Już wolałabym chyba żebym była jego pierwszą nie chciałabys 40-letniego prawiczka, choćby dlatego, ze jak facet sie przyzwyczai do masturbacji tyle lat to nie może dojść z kobietą, bo przyzwyczaja sie do innej mocy uscisku, albo bedzie miał przedwczesny wytrysk. W kazdym razie duzy problem z seksem, czasem juz nie do naprawienia.

ja mam na koncie ponad 230 partnerek i nie żałuje tego, bo około setka z nich to byly kobiety za którymi kazdy facet na ulicy by sie obejrzal... Nawet jestem szczęśliwy, że mogłem poznać tyle pieknych kobiet, choć 90% z nich to były prostytutki

Gość gość
To k****arz zerwij z nim mało tego staruch. A ty pisdddo nie rob loda partnerom bezwstydnico.

Gość gość
14.28.rafał to ty??