Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jabłeczna

Dieta kebabowa?

Polecane posty

Gość Jabłeczna

Witam, słyszeliście może o czymś takim jak dieta kebabowa? A poważnie rzecz ujmując, chodzi mi o to czy trenując na siłowni- załóżmy 3-4 dni w tygodniu, chodząc na saunę i biegając, mogę od czasu do czasu zjeść sobie pyszniutkiego kebaba z baraninką. Jeśli chodzi o moją przemianę materii to raczej mam skłonność do utrzymywania wagi na podobnym poziomie... ale wiadomo jak to jest... od dwóch lat stale ćwiczę... Więc jak jest u Was

Gość gość
hej hej! to może nawet zależeć od tego gdzie tego gdzie jesz jedzenie jedzeniu nie równe

Gość gość
jakiś trol z nowu;) ktoś kto ćwiczy powionien wiedziec jak sie odżywiać, zapytaj znajomych z siłowni.

Gość Jabłeczna
Pytałam i dowiedziałam się, że bez wyrzutów sumienia mogę pozwolić sobie raz na jakiś czas na "małe szaleństwo". Dlatego teraz bez skrupułów ze dwa razy w miesiącu zajdę sobie na kebaba do pasażu grunwaldzkiego.. hmmm... "SeviKebab" się nazywa i zjem sobie małego donera... a czasem- co mi tam- nawet dużego. Jeszcze nie przytyłam. Kwestia zrównoważonej diety po prostu ;)

Gość gość
no i mamy wyjaśnienie, reklama;)

Gość gość
aaa tam reklama... kebab jest po prostu dobry ;)

Gość swiul133
Ja nie jadałam kebabów nawet jak nie byłam na diecie nie lubię po prostu ale nie wierzę,że kebab odchudza;) ja jadam regularnie posiłki,ćwiczę, przyjmuję suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl i efekty są super!

Gość gość
ale kretynska reklama. własnie tam bym nie kupiła. jak mozesz zakladac taki topik i wypisywac takie durnoty. prowadzisz tego kababa. wstydz sie. kebab nie jest dla odchudzajacych sie, ani dla dbajacych o zdrowie. zamrozne mieso w bloku, co? a wiesz, ze mieso w wielu przypadkach prowadzi do raka i innych chorob? smacznego, ale nie polecaj innym.

Gość Michael
Dnia 28.10.2016 o 16:07, Gość gość napisał:

aaa tam reklama... kebab jest po prostu dobry ;)

Ahaaa....  Zimny kebab i trochę ubogi 😎

Gość Aga

Za to na bogato o odchudzaniu na blogu zbijamywage.pl 🙂