Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdyby nie ja to z czym wam sie kojarzyło słowo

Polecane posty

Gość gość

namysł / namyślić sie zanim zacząłem spamować tym miastemNamysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 10 °C, wiatr płd.-zach., 6 km/h, wilgotność 67% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: czwartek, 14:21

Gość gość
nim zacząłem spamować miastem Namysłów (województwo opolskie) jak nie wiedzieliscie o istnieniu namysłowa to z czym wam sie kojarzyły słowa namysł chwila namysłu czy namyślić sie

Gość gość
Jakaś wieś na zadupiu zabita deskami

Nie wpłynąłeś w żaden sposób na moje postrzeganie tej wioski, i niezmiennie od lat, Namysłów kojarzy mi się z wyp**dowem i piwami wątpliwej jakości.

Gość gość
to nie wyp**dów ani wioska ani dziura bo są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od namysłowa i to nie wioska tylko miasto zrozum to czy tak wyglada wioska? zobacz cały filmik https://www.youtube.com/watch?v=ky0T587x5LM