Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki przedłużacz do prac ogrodowych?

Polecane posty

Gość gość
Ja ze swojej strony mogę polecić Ci przedłużacz firmy "OSPEL" (najlepiej bębnowy). Mam go od roku i jestem bardzo zadowolony :-).

Gość FleetwoodMac
o ile się nie mylę to chyba właśnie przedłużacz bębnowy to samo chciałam napisać . Najlepiej z ospela, bo raz ,ze osprzęt tej firmy jest bardzo dobrej jakości , dwa polski producent , który jest mega , ale to mega długo na rynku. Ja akurat bębnowego nie mam tylko taki zwykły przedłużacz domowy ;) do ogrodu mi niepotrzebny ;)

Gość adrix
Od 3 tygodni ostro działamy w ogrodzie i przedłużacz się przydał. Kupiłam z Ospela, rzeczywiście dobra jakość, fajna cena. Polecam :)

Gość gość
Ospela nie polecam po podłączeniu do gniazdka robił zwarcie i bezpieczniki wywalało .

Gość MilenaW
gość a sprawdzałeś czy to na pewno jest wina przedłużacza? Może masz coś z gniazdkami czy napięciem w gniazdkach. Był elektryk u Ciebie i sprawdzał wszystko? Bo to jest niebezpieczne i warto sprawdzić wszystko...Ja mam z Ospela bardzo dużo produktów przedłużacz, włączniki prawie w całym domu i nic się nie dzieje. Już kilka lat mi służą.W sumie nie spotkałam się z negatywnymi opiniami o ospelu, więć ja bym obstawiała, że coś z prądem.

Gość PannaZuzanna55
gość , mnie nic nie wywalało . Ospel ma bardzo dobry osprzęt , w tym również przedłuzacze . Poza tym co to ma do rzeczy ,że wyłączniki wywalają ? to nie ma nic do rzeczy . Masz źle zrobioną siłę ;) masz z byt mocne przeciążenie na czymś . Podam Ci przykłąd : nie mogę włączyć równocześnie pralki i piekarnika , albo piekarnika i mikrofali . Bo murowane ,ze wywali . Tak samo u mojej mamy w domu jest tak ,ze jak pralka jest na chodzie + coś jeszcze i załączy do tego czajnik elektryczny , to tez wywala . Więc lepiej sobie elektryka wezwij a nie zwalaj na przedłuzacz ;)

Gość bomba123
Wydaje mi się, że nie ma co gdybać i szukać przyczyny samemu tylko od razu poszukać elektryka. Z hydrauliką i elektryką nie ma co zwlekać tylko szukać fachowca, bo jak coś się stanie to będzie tyle szkód, że człowiek będzie pluć sobie brodę, że to olał. Jak dla mnie też to nie chodzi o przedłużacz. A Ospel ma mega porządne produkty, więc nie szedłbym już w ogole tę stronę.