Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałyKsiąże

Prawdziwy Polak

Polecane posty

Nie będziesz szczęśliwy ponieważ zło które nosisz wróci do ciebie albo nie pozwoli ci jej mieć lub też nie będziesz nawet z nią szczęśliwy. Takie są prawa kosmosu i karmy której nawet islam nie odrzuca w pewnych odłamach.

Jeśli możecie róbcie, jeśli nie możecie czekajcie, jeśli nie potraficie czekać, niecierpliwi nic nie osiągną, a tylko powiększą złe rezultaty.

Gość gość
niedziewica to puszczająca zdzira tylko dziewica na żonę! nie chce używanej, obpsermionej baby po badboyach

syn fubu dziś Karma to jest dla psów i kotów a jeśli ktoś rządzi Moim życiem oprócz Mnie to Bóg a swoje indyjskie bajeczki opowiadaj jakiejś hedonistycznej puszczalskiej suce a nie Mnie, bo jestem za inteligentny i za mało naiwny by w nie wierzyć.

Więc dlaczego twój bóg nie sprawi że stałbyś się katarskim szejkiem? Skąd ta niesprawiedliwość? A może w kolejnym życiu sprawi?

syn fubu dziś Bo Bóg to nie McDonald's gdzie wchodzisz i składasz zamówienie i po kilku minutach masz. Bóg w prawie Mojżeszowym nie powiedział, że będzie spełniał wszystkie życzenia tylko że jeśli będziesz posłuszny to on ci pomoże. Zresztą Ja nie chcę być szejkiem! Mi do szczęścia wystarczy Wierna, dziewicza żona, dzieci i stabilność finansowa. To wszystko czego chcę.

Odłóżmy twój punkt widzenia na bok. Jak w takim razie nazwiesz człowieka który od razu rodzi się w rodzinie takiego szejka i ma wszystko na tacy, o nic nie musi prosić, ani pracować dożywa sędziwego wieku i odchodzi w starości - szczęściarzem? A jak nazwiesz takiego który rodzi się w biedzie, nic nie ma i nic nie dostaje mimo tego że prosi boga i umiera w nędzy. Obaj są religijni. Czy tak działa twój bóg?