Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałyKsiąże

Prawdziwy Polak

Polecane posty

Gdy patrzę na ten materiał to wierzę, że w tym kraju może być lepiej. Mam nadzieję, iż takich wspaniałych ludzi jest więcej. Prawdziwych Polaków! Wasz koniec puszczalskie już nadchodzi. Nikt was nie obroni! Zmyjemy waszą krwią zniewagę jaką uczyniliście tej ziemi swoją rozpustą! https://www.youtube.com/watch?v=TFRHZMH6yts

Gość gość
prawdziwy polak to super miasto Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 9 °C, wiatr płd.-zach., 6 km/h, wilgotność 68% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: czwartek, 15:06

Polska to już pieśń przeszłości. Już niedługo Szariat opanuje całą Europę a wtedy część puszczalskich pójdzie pod nuż a reszta do haremów a dziewicze kobiety znów będą powszechnie szanowane i tylko one dostąpią zaszczytu bycia naszymi żonami i rodzenia nam dzieci. NAM- prawdziwym mężczyznom.

Ty jesteś ćwok co najwyżej co trzepie pod laski i czysta panienka mu się marzy. Takiego wała.

Gość gość
prawdziwy polak nie rzuci ziemi skąd jego smród

Gość Euzelioszka
Jaki to zaszczyt rodzic dzieciaka takiemu smieciowi jak ty? Hahahh dziękuję nie skorzystam :D

Gość gość
prawdziwa Polka to bezbłonna Polka!

Jak on za tymi kobietami musi szaleć a żadna go nie chce. Bo araby fanatycy mają je gdzieś, sprzedają je za dolary, zabijają nie w głowach im małżeństwa, to są bad boye, co prawda z wypranym łbem ale jednak. A ten wielkiego cnotliwego udaje, ojca rodziny, jesteś bardziej żałosny od arabów, ty nawet sobie nie zdajesz z tego sprawy

Gość gość
tylko Dziewice! reszta to szmaty!

Dwa pedałki odrzutki, boli was prawda co pisze co? Popiszcie sobie na kafe, nawet dziewczyny nie potraficie tu poznać.

Gość Euzelioszka
Ależ ja bardzo chętnie zostanę starą panną :) przynajmniej będę szczęsliwa, że nie zostalam żoną jakiegos psychola np. was

Gość Euzelioszka
Ależ ja bardzo chętnie zostanę starą panną :) przynajmniej będę szczęsliwa, że nie zostalam żoną jakiegos psychola np. was

syn fubu dziś Ty idioto! Obejrzyj najpierw film a potem się wypowiadaj. Oj biedna twoja matka. Współczuję jej bardzo, że takie coś powiła na świat. NA PRAWDĘ! Jeśli możesz przekaż jej ode mnie wyrazy głębokiego smutku i solidarności w cierpieniu jakim jesteś ty.

Gość gość
Julia Pietr**** ma dwie siostry (rownież piękne jak ona) i wychowała je samotna matka.

Gość gość
Nazwisko obcieli miało być P i e t ********a

dorastające dziewczynki też potrzebują ojca, ponieważ kobieta wybiera partnera podobnego do swojego ojca zarówno pod względem charakteru jak i wyglądu, choć są wyjątki od tej reguły.

Gość gość
20:26 poczytaj Freuda.

Gość gość
Prawdziwy Polak szanuje język ojczysty i nie wali takich błędów ortograficznych. Wstyd!

Ja jestem mądry, wy nie. Też mógłbym mieć wiele pretensji do kobiet, do tych z którymi byłem ale nie mam, mam je jeśli już to do siebie - w końcu nikt nie kazał mi się z nimi wiązać. A wy dzieciaki co reprezentujecie? Porzućcie broń i żyjcie hedonizmem. Nie ma lepszej drogi w życiu, nie odkryto. Wojna nic nie daje jeśli masz ją przegrać.

Gość gość
Ale co może imponować dorastajacej córce w takim ojcu jak ty mały książe (czy jakos tak) nie pracujesz nie masz żadnych zainteresowań (procz błony dziewiczej) siedzisz na babskim forum i wyzywasz wszystkich co mają inne zdanie, wierz mi wolałabym się wychować bez ojca niż mieć coś takiego w domu

Żyjcie jak szejkowie, jak Dubajczycy, pławcie się w luksusach, przymykajcie oczy na prawa religii, każdy człowiek ma w sobie wolność niczym ptak niezmąconą żadną religią. Religia tylko wadzi.

syn fubu dziś Moim hedonistycznym spełnieniem będzie poślubienie dziewicy. Jeszcze jak do tego okaże się wierna i posłuszna, to będę najszczęśliwszym człowiekiem na Ziemi!

gość dziś Ahh jak ty dużo o mnie wiesz. Jestem ciekaw skąd wytrzasnęłaś dane o moim zatrudnieniu i zainteresowaniach? Badania naukowe potwierdzają, że ojciec ma ogromny wpływ na swoją córkę ponieważ jest pierwszym mężczyzną w jej życiu.

Gość gość
Masz książe zatrudnienie obrzucanie wyzwiskami, a i szerokie zainteresowanie błona dziewicza takiego ojca nigdy.