Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet mnie obraża

Polecane posty

Gość gość

jestem z facetem trzy lata, przed ślubem było wspaniale żadnych kłotni jednak po ślubie zrobil sie nerwowy mówi do mnie s********j... nienawidzi mojej rodziny faktem jest że moja mama pije i rodzina nie pomaga nam ale co ja mam za to zrobic? Ogólnie mąż jest dobrym człowiekiem pomaga mi przy dziecku i wogóle ale ten jego brak szaunku do mnie..... nieraz pokazuje mi środkowy palec słowa typu f**k off w*********j rodzina moja menele dziady....często tak mówi co zrobic?

Gość gość
On tego nie zmieni a bedzue coraz gorzej

Gość gość
Obraź gnoja też.No chyba,że lubisz za darmo obrywać.To nie mam innej rady.

Gość gość
Kolejna bezdennie głupia dzida. Zrób sobie z nim dzieci kretynko.

Gość gość
A dlaczego tak oceniasz autorke?

Gość gość
środkowy palec pokazuje, leżę i kwiczę hahaha :D

Gość gość
A co ona tam jeszcze robi? ;)

Gość gość
nie ma ideałów jestem z nim bo jest dobrym facetem i ojcem dla mojego dziecka tylko jego emocje .... gdzie mam isc jak moja mama pije sama z dzieckiem.... teraz to tylko aby iśc i zostawic.... najprościej tak jest.... sztuką jest poniesc sie w tym i isc do jakiegos terapeuty....kiedyś były związki po 30 lat i też pewnie idealnie nie było bo ludzie są razem ze sobą na dobre i złe....dlaczego mam odbierac córce dobrego ojca? ....

Gość gość
Bardzo Ci współczuję, ale spróbuj z nim na ten temat porozmawiać, a jak to nie pomoże to też się "odszczekuj". Gdy zobaczy, że nie dajesz sobie w kaszę dmuchać to może się uspokoi. Powodzenia. :)

Gość gość_cassis
Porozmawiaj z nim. To nie jest normalne. Pokazuje ci środkowy palec i mówi f**k off? Ile on ma lat.. 16? Ma coś nie tak z główka. Powiedz ze ma iść z tobą na terapię do terapeuty a jak nie to postrasz go ze się wyniesiesz do domu samotnej matki a na jego miejsce znajdzie się ktoś kto będzie Cię szanował.

Gość gość
wiem ze to nie jest normalne wydaje mi sie że takie zachowania z domu rodzinnego wyniósł.... bo gdy zrobil takie coś przy mamie swojej to ona sie zaczęła śmiac z tego...i powiedziala ...nie reagowac....

Gość gość_cassis
No to masz odpowiedz. Teściowa tez była poniżana. Poproś go o terapię. No chyba ze wolisz tak żyć i niech córka patrzy na to. A potem sama będzie szukała takiego patologicznego typa dla siebie. Twój wybór kobieto. Myśl o przyszłości i zadaj sobie pytanie czy chcesz aby twoja córka miała takie życie jak ty?