Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stalkowanie, jak sobie z tym radzić?

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z nadmiarem adoratorow. Chodzi o to, że dwa lata temu miałam malutki romansik z facetem, który okazał się być absolutną łajzą :/ Łajzą dlatego że wszystkim opowiada że szczegółami jaką to laske wyrwał i jaka to jestem łatwa. :/ Od tamtego czasu raz na jakiś czas pisza do mnie zupełnie nieznajomi mi chłopaki i mnie twardo wyrywaja, zapraszaja na piwo itd. Po sposobie w jaki piszą mogę wnioskować że chodzi im tylko o jedno. Z drugiej strony nie piszą o tym wprost. Żaden z nich mnie nie obraża ani nie pisze mi nic złego... ale nie odpuszczają nawet gdy im pisze ze mam chłopaka. .. Z kilkoma z nich pociagnelam rozmowę dalej aby się dowiedzieć co jest grane, no i wyszło szydło z worka, że mój eks kochanek im nagadal przy piwku co wyrywać w mieście. Czy jest jakaś szansa aby bronić się od takich adoratorow? Zmieniłam fejs, ukryłam zdjęcie a i tak mnie znajdują :/ Ps. Mój chłopak ma trochę już dosyć i zaczyna coś podejrzewać. ..

Gość gość
Od każdego bierz nr a potem szantażuj ze powiesz żonie

Gość gość
A co z tymi co nie maja zony? Chłopak niech lepiej trenuje sztuki walki zeby opędzać kobietę od adoratorów

Gość gość
Mów ze szukasz gejów dla kuzyna i tamten obiecał ze poda twoj nr zainteresowanym znajomością z przystojnym bladynem, gadaj z nimi tak jakby ich oferta była kierowana do tego niby kuzyna. Pytaj czy nie przeszkadza im wiek Artusia i czy sa gotowi na zamieszkanie w innym mieście. No poprostu wprowadztaki chaos ze zwariują , potem komentuj ze ten wasz znajomy zrobił sobie z nich jaja .musisz byc kreatywna.