Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wynajmę dom tanio ! Cudowna okolica !

Polecane posty

Gość gość

wynajmę domek ( 60m2) położony w niezwykle pięknej i urokliwej miejscowości Międzybrodzie Domek położony na terenie dawnego ośrodka wypoczynkowego . W otoczeniu takich samych (20 domków) W domku może zamieszkać max. 4 osoby. Domek jest w stanie dobrym umeblowany gotowy do zamieszkania. jeśli ktoś chciałby więcej informacji proszę pisać mogę podesłać zdjęcia naprawdę wynajmę za grosze dodatk. info!!! Miejscowość otaczają góry oraz jezioro z możliwością żeglowania wędkowania czy wypoczynku na trawiastej plaży przez miejscowość przebiega asfaltowa droga prowadząca na jeden z beskidzkich szczytów ( "Żar" : 761 m . n.p.m) na pewnym odcinku tej drogi występuje niecodzienne zjawisko (butelka , samochód czy inny przedmiot toczy się sam pod górę) . Na górę można również wjechać kolejką liniowo - terenową Na szczycie góry Żar w okresie letnim funkcjonuje słynna w całej polsce górska szkoła szybowcowa i samolotowa , a w okresie zimowym stok narciarski oświetlony o długości 1,3 km . Nasz domek znajduje się w samym centrum miejscowości w odległości 100 m od jeziora , sklepów i barów, 300 m od wyciągu na górę żar ok. 30 m od potoku "Isepnica" , który słychać na tarasie z okien domku rozpościera się przepiękny widok na góry Domek położony jest na terenie dawnego ośrodka wczasowego "Ondraszek". W domku znajduje się łazienka , kuchnia , pokój dzienny i część sypialniana na poddaszu

Gość gość
bliskość aglomeracji i miast a jednocześnie cisza spokój i pięknie widoki sprawiają że Międzybrodzie Żywieckie jest idealnym miejscem do zamieszkania odległość od miast Żywiec 10 km Bielsko biała 15 km Katowice , Kraków 80km , Żilina ( Słowacja ) 80 km

Gość gość
Nie wiem ile jesteście w stanie zapłacić . Nie chcę jakoś szczególnie zarobić , ale szkoda żeby stał pusty po okresie letnim turystów jak na lekarstwo a i tak nie mam czasu nim się zajmować bo praca i inne obowiązki a przy turystach pracy przy domku jest sporo a tak bym wynajęła na dłużej i miałabym spokój Proponuje jakieś 2000 zł miesięcznie przy 4 osobach możliwość negocjacji

Gość gość
W cenę wliczone wszystkie media !!!

Gość gość
Chciałabym wynająć na dłużej żeby ktoś w tym domku zmaieszkał Oczywiście przyjazdy na doby ( turystyczne) też są możliwe Cena za wynajem na doby w zależności od terminu i ilości osób ( od 80 zł za dobę ) cena za wynajem na dłużej 2000 zł miesięcznie za cały domek możliwość negocjacji !!! Ceny zawierają wszystkie media

Gość gość
to 2000 zł to tak podałam sobie i dotyczy 4 osób oczywiście możliwość dogadania i negocjacji

Gość gość
Mnie sie bardzo podoba ale nie mam z kim jechać na ten moment ;)

Gość gość
wolny termin świąteczny w cenie 180 zł wolny termin sylwestrowy w cenie 280 zł wolny termin na długi weekend 11 listopada w cenie 130 zł wolny termin na długi weekend halloween w cenie 130 zł

Gość gość
wszystkie ceny które podaje dotyczą wynajmu całego domku mogą ewentualnie ulec zmianie przy zwiększeniu lub zmniejszeniu liczby osób

Gość gość
17:37 za tą cenę i za domek w domyśle letniskowy nie ma co oczekiwać cudów. Mnie osoboście sie podoba. ;) jestem teraz na L4 i chętnie bym skorzystała z wypoczynku niestety nikt nie dostanie o tej porze roku urlopu żeby ze mną jechać więc lipa ;)

Gość gość
to nie jest agroturystyka !!! to jest dawny ośrodek wypoczynkowy huty jedność każdy domek ma innego właściciela można powiedzieć że są to domki prywatne

Gość gość
280 zł za 4 osoby jest to pora zimowa więc ogrzewanie , niskie temperatury ( ogrzewanie jest elektryczne więc dość drogie) i wiadomo jest to termin na który na pewno ktoś się znajdzie więc każdy cenę daje tak wysoką jak to tylko możliwe

Gość gość
Domek po zakupie został odświeżony ( malowanie ścian , wymiana dachu niektórych mebli i sprzętów )

Gość gość
280 zł na dobę za domek uważam w tym terminie adekwatnie do standardu , warunków terminu i walorów krajobrazowych , które są warte zobaczenia

Gość gość
2000 zł za domek za miesiąc, a za dobę przy weekendowym wynajmie 80zł? przeciez to za mała różnica, wychodzi przy tych 2000 złm doba 64,5 zł. Powinno być jednak znacznie mniej, przy miesięcznym, wynajmie.

Gość gość
nie nie absolutnie 80 zł to dotyczy miesiąców takich jak kwiecien maj ( z wyłączeniem majówki ) , październik czyli miesiące w których nie trzeba włączać ogrzewania , w których turystów jest mało i dotyczy 2 osób latem koszt wynajmu na dobę to np.250 sylwester 280 , zależy a tutaj 2000 zł we wszystkich miesiącach oczywiscie cena do negocjacji możemy też np wziąść pod uwage 2 opcje 500 zł + opłaty( woda i prąd) zimą prądu będzie sporo ale latem dużo dużo mniej ze względu na ogrzewanie kwestia dogadania