Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniobel

Mam problem , pomocy...

Polecane posty

Witajcie..A wiec zacznijmy od poczatku. Na jednej z lekcji moja Pani wychowawczyni wybrala mnie i moja kolezanke z klasy do konkursu zwiazanego z daniem wegetarianskim , nie chcialam ale jak wyszlo , nie mam nic do gadania..No i musimy ugotowac to danie , mniejsza..Chodzi o to , ze u kolezanki w domu nie mozemy tego zrobic ( gdyz robimy u niej ostatnio zbyt duzo rzeczy i jej mama nie wyrazila zgody abysmy gotowali u niej) CZYLI ze musimy to zrobic u mnie...A ja nie moge do tego dopuscic . Mieszkam razem z babcia , mama i z 2 starszymi bracmi. Mam maly dom , ciasny , nie mam wlasnego pokoju , musze spac z mama. A w kuchni..sa dwa lozka ( moich braci) Ja bardzo sie tego wstydze i nie chce zebysmy to robili u mnie..Co moge zrobic w takiej sytuacji?

Gość gość
złózcie się i kupcie coś gotowego.

Gość gość
Jeżeli kolezanka wie o Twojej sytuacji to sama powinna rozmawiać z mamą i jakos to załatwić, żeby gotować u niej np. zamiast robić co innego. Jeżeli swoją sytuację chcesz zatrzymać w tajemnicy to można zrobić 2 dania - każda u siebie albo w szkole przygotowac z przyniesionych półproduktów.

Gość gość
szkola i to wyciąganie do konkursów na siłe. brrr :O zrobilabym prosta sałatke ze skladników puszki albo kupila sushi