Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie kobiety mają powodzenie u facetów?

Polecane posty

Gość gość

jak się zachowywać, jak poznaje jakiegoś faceta to odrazu robi mu aluzje do seksu, ewidentnie chcieliby mnie do łóżka. Nie starają się i przestają się odzywać. Dużo facetów przygląda mi się ale żaden nie podejdzie

Gość gość
przyglądaniem się nie sugeruj, kazdej kobiecie ktoś się przygląda i to nie znaczy, że chce podejść. zastanów się lepiej dlaczego od razu sugerują łożko, czemu tylko takich przyciągasz

Gość gość
bezbłonne , delikatne

Gość gość
19:48 chyba jakaś zazdrośnica, nie wiem czemu może faceci tacy są teraz. Nie wyglądam wyzywająco

Gość Michał121212
Najbardziej podobaja sie nam dziewice, ktore chca nimi byc, az do slubu. :)

Gość gość
nie, nie jestem zazdrośnicą, niby dlaczego? Nie, są normalni faceci, jest ich naprawdę dużo. Po prostu z jakiegoś powodu (niekoniecznie przez wygląd) przyciągasz takich a nie innych.

Gość gość
choć nawet mój tata przyznał , że mam k***iki w oczach

Gość 43 cm w bicepsie
Zboczone z estrogenowymi ustami i jędrnym zgrabnym ciałem

Gość gość
skąd mam to wiedzieć, moje znajome w sumie na to samo narzekają wiec chyba tylko nie ja. Może teraz faceci są tacy że nie chce im się czekać tylko chcą iść szybko do łóżka, nie rzucają mi aluzji tylko do seksu bo o związku też ale jak widzą że nie chce odrazu seksu to znikaja

Gość gość
może po prostu takie środowisko? Albo fakt, że w pewnym wieku ludzi dziwi jak ktoś chce czekać z seksem. Dla wielu mężczyzn związek z kobietą (czy nawet umawianie się dłuższy czas) to również seks.

Gość gość
chciałabym faceta poznać lepiej, żeby dobrze spedzało mi się z nim czas a nie odrazu rozmowy o seksie czy to tanie dziwne? jak się pójdzie z facetem odrazu do łóżka to też niedobrze bo powie że łatwa. Chyba gdyby facetowi zależało to wstrzymałby się z tym sekrem i chciał poznac kobiete