Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lililina

8 dni spoznienia a wynik negatywny

Polecane posty

Gość lililina

Hej Jak w temacie miesiączka spóźnia mi się 8 dni a zawsze dostawalam okresu jak w zegarku. Zaraz będzie miesiąc jak boli mnie podbrzusze. 7go października miałam robione usg transvaginalne, na którym nic nie wykazało. Ginekolog stwierdził że to może być równie dobrze coś z jelitem. Poza tym codziennie goraczkowalam systematycznie po 38,5. Gorączka przeszła, ból stopniowo też ale nie do końca. W sobotę robiłam test ale wyszedł negatywny, drugi zrobiłam w poniedziałek ale wynik bez zmian. Znów poszłam do ginka ale trafiłam na jakąś babę, która powiedziała, że to pewnie szyjka się luszczy i dlatego boli i przepisala luteine na przyspieszenie (po moich objawach wychodzi na to jej zdaniem ze już od miesiąca ta szyjka się luszczy :/) piersi mnie w ogóle nie bolą i od jakichś 2 tyg praktycznie z mężem się nie kochamy-bo boli...A z kolei wcześniej gdy się kochalismy miałam nieplodne Czy któraś z was kobietki miała coś podobnego ? Co wyszło w rezultacie- ciąża, po prostu okres się spóźnił czy jeszcze coś innego ? Dziękuję za odpowiedzi

Gość lililina
Dodam jeszcze że 2 dni temu obudził mnie w nocy straszny ból podbrzusza i trzymał kółka godzin. Byłam pewna ze na miesiaczke ale zawsze jak zaczyna boleć to Max 30 min i dostaje a tu dalej nic...

Gość gość
Duppdzyć się trzeba wiedzieć kiedy.

Gość lililina
Wiedzieć kiedy się dupczyc jak to nazwales/as to musi wiedzieć ktoś kto nie chce lub chce zajść w ciążę a jeśli chodzi o mnie to po prostu kochamy się z mężem kiedy mamy ochotę bez względu na rezultat i tyle-jak będzie ciąża to też dobrze. Chciałam konkretnych odpowiedzi a nie jakichś głupot

Gość gość
Zrób beta hcg i usg ginekologiczne , może idź też do innego ginekologa , dni płodne mogą też się przesunąć różnie to bywa i nigdy tak naprawdę nie wiadomo , napisz później autorko co słychać i co w końcu wyszło ? Bo twoje objawy są niepokojące Pozdrawiam :)

Gość lililina
Zaraz się zbieram i lecę do przychodni pobrać krew :)

Gość lililina
Wynik negatywny...

Gość gość
O jej to chociaż wiesz że wciąży nie jesteś i przyczyny możesz szukać gdzie indziej , może idź do innego ginekologa