Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

noeliakalk

Pytanie to facetów

Polecane posty

Gość gość
Kolejna ksiezniczkowata coreczka tatusia

Gość gość
Ci "normalni" mężczyźni też dosyć często mają kompleksy i nie chcą podejmować ryzyka, bo z góry zakładają że atrakcyjna kobieta musi mieć ogromne wymagania zarówno co do wyglądu potencjalnego partnera jak również do jego statusu majątkowego (i tu winne są media, które karmią głupi naród serialami w którym każdy jest śliczny i bardzo bogaty), poza tym ładna kojarzy się w wyolbrzymionym ego, do tego dochodzi jeszcze fakt, ze atrakcyjna kobieta ma ogromny wybór i może przebierać w facetach, a mało kto chciałby zostać porzuconym, bo jego kobiecie wpadł w oko inny, dlatego nie podejmują ryzyka i nie wierzą że są w stanie takiej kobiecie coś dać poza samym sobą i uczuciem.

Gość gość
Dokładnie sorry ale takie czasy piękne kobiety są dla przystojnych , zamożnych facetów. W życiu bym do takiej pierwszy nie podszedł.

Gość gość
Powiem Ci, że ciężko to stwierdzić nie znając Cię autorko. Ale spróbuje Ci pomóc dojść do tego co jest nie tak, o ile jest coś takiego. Podejrzewam, że twój wygląd to robi. Co mam na myśli? A no to, że jesteś zadbana, ćwiczysz itd. Wiadomo nie od dziś, że ulubionym typem sebkow i innych pustych ludzikow jest typ karyny, typowej blondynki takiej co to ma pachnieć i wyglądać. Pewnie od takiej kobiety odbiegasz troszkę wyglądem ale oni widzą to co chcą widzieć. Widzisz ja mam 21 lat i pewnie bym tak pomyślał na pierwszy rzut oka ale gdybyśmy mieli okazję porozmawiać na pewno byłbym mile zaskoczony :) A jak się u ubierasz? Może chodzi o twój ubiór? Moze jest zbyt wyzywajacy? PS: mam ten sam problem co Ty. Poznaję troche kobiet co jakiś czas ale nie ma z nimi o czym nawet porozmawiać...

Gość gość
20:29 muszę przyznać, że tak jest u mnie :/ Ja w życiu nie podszedłem do bardzo atrakcyjnej kobiety i nie zagadalem. No dobra byl raz ale od razu przykład podany mnie spotkał. Pani z wielkim ego, kasa itd. Co ja zwykły szarak po paru przejściach mam do zaoferowania takiej kobiecie? Owszem przyziemne rzeczy typu rozmowa, uczucia, zrozumienie tak ale co więcej? Zarobki nie za duze fakt ale jestem mlody wiec wszystko przede mna.

Gość gość
Autorko, to dlaczego sama nie poderwiesz jakiegoś spokojnego, mądrego faceta? Przecież masz, jak piszesz, urodę i ciekawe zainteresowania, więc będzie łatwo.

Gość gość
wszystkie na kafe piszą, że są ładne i atrakcyjne? a nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości! jak to twoje zdjęcie na avatarze to nie jesteś ładna tylko przeciętna

Gość gość
jesteś zwykłą przecietniarą nie wyróżniającą się w tłumie

Gość gość
Przeczytałem kilka pierwszych zdań. Więcej nie dałem rady. jesteś kretynką. Stąd twoje problemy. Ale nigdy tego nie zrozumiesz. Obawiam się, że nie ma dla ciebie ratunku.

Gość gość
Atrakcyjna z ciebie dziewczyna. Tak jak ktoś napisał, sama poderwij dokładnie takiego, jaki ci odpowiada.

Gość gośćmen
Z wyglądem lalki barbie aż się prosisz o zaszufladkowanie. Ludziom dzisiaj nie chce się myśleć, poznawać, wolą gotowce w postac***akietów memowych. Ty autorko podpadasz pod kilka: ładna, czyli zarozumiała blondynka, czyli pusta Barbie jest dla Kena (pustego przystojniaka- imprezowicza) i jeszcze wiele innych.

Gość gość
marne prowo. zgłąszam do del

Gość gość
Heh, może załóż okularki, które dodają inteligentniejszego wyglądu. Od razu inny sort facetów będziesz mieć wokół. I nie eksponuj tak tych rybich ust!!!!

Gość gość
niejeden osiemnastolatek będzie chciał przelecieć okularnicę :D

Gość gość
najlepiej siedz na d***e i narzekan na kafe