Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość22lataprzdgrywu

Naj****a poznalam nowych ludzi ale czuje sie jak gowno.

Polecane posty

Gość gość22lataprzdgrywu

Kurea kac moralny ludzie. k***a teknie za piciem z ludźmi których dobrze znam. ruchu twoje zdrowie wypite. czuje sie gowniano.

Gość gość
ja nie pp to zyje na tym świecie ryć mi się chce.

ELo i dzięki :) ja dostałem propozycje melanżu jutro ale musiałem odmówić bo robotę godzinę przed propozycją przyjełem, k***a ja to mam pecha. Dzisiaj też nigdzie nie wyszedłem bo muszę być trzeźwy na rano

Gość gość
ruchu k***a jak ja się czuje. jak szmata kirwa d***** a przede wszystkim mega samotnie.

czemu tak :D każdy ma prawo się najebać a co do samotności to tydzien temu też się tak czułem i wiem jak to jest

Gość gość
a potem opisze teraz jeszcze jestem ale jak bede w domu to napisze.

Gość gość
ale ruchu to nie jest zabawa ja juz zappmnialam jak to jest

:( też nie pamiętałem ale poczułem że było mi tego trzeba i się podbudowałem, licze ze tobie też to pomoże, tylko nikogo nie bij tam :D

Gość gość
ryc***anczuje sie chyba nawey gorzej niz po tych arabach. jak.poskladam myslinto napisze czemu i chce so domu.

k***a lipa troche ze tak ci wyszło zamiast sobie polepszyc sytuacje jeszcze bardziej zj***las sobie humor :( jednak takie wypady na siłe to lipa i wiadomo ze ze znajomymi lepiej, ja jak juz zaczne pic to na poczatku mam umiar, ale jak towarzystwo odpowiednie to tez zaczynan pic wszystko i to sie roznie konczy. no co moge powiedziec jak tak wyszło a wiem ze ciezko moze byc na poprawe sytuacji

sorki ze dopiero teraz moglem wysluchac ciebie ale usialem na chwile spadac i akurat wtedy :/ chyba nawet ja ciebie dzisiaj zawiodlem

Gość gość
ja dopiero wróciłam i też narozrabiałam po pijaku.muszę się dopić ;)

i w sumie sluznie bo czlowiek uczy sie na błedach, mam nadzieje ze cos mega głupiego nie zrobiłaś, ja tez mialem kilka sytuacji ze załowałem ze gdzies polazłem i uznałem ze lepiej było siedziec w domu.

w takich chwilach ma sie tylko ochote puścić coś smutnego i wyłączyć się od świata który otacza

To zycze aby ci sie udalo przespać, i mam nadzieje ze nie masz problemów jak ja że po dużej ilosc alko to zasnąć mam problem :( a jak już to się budzę i i tak się nie wyśpie. zycze małego fizycznego kaca rano i dobrego snu. I jeszcze raz dzieki ze za mnie wypilas ze pamietalas