Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jennymoor

Problem z byłym facetem.

Polecane posty

Gość jennymoor

Bulismy razem prawie dwa lata. mowil ze nikogo wczesniej tak nie kochal. Gdy mial problemy i musial chodzic do psychologa caly czas staralam sie przy nim byc. zawsze bardzo sie wspieralismy, bylismy pewni ze to jest to. jednak pozniej zaczelo sie miedzy nami psuc, on sie zmienil ja go nie potrafilam zrozumiec po tej zmianie. nie bylam idealna dziewczyna, bo ogolnie jestem wybuchowym czlowiekiem i z tego powodu byly klotnie miedzy nami. zerwalam z nim. sytuacje wyglada tak ze mieszkamy w tym samym akademiku. po dwoch miesiacach od rozstania poszlam do niego i przeprosilam za wszystko co bylo zle z mojej strony itd. I tutaj przejde do tego co jest moim problemem i co mnie dreczy. przy rozstaniu mowil ze nie bedzie mi uprzykrzal soba zycia nie bedziemy znajomymi itd ale na jego czesc moge liczyc. po przeprowadzce do akademika nie wierzylam w to co widze. siedzialam z kolezanka ( nasza wspolna znajoma) i on podszedl do nas zagadywal do niej a mnie udawal ze nie widzi. caly czas pokazywal jaki to on nie jest teraz szczesliwy i wgl ( taaa ). glupiego czesc mi nie umie powiedziec, zwlaszcza przy znajomych, bo jak ja ide sama bez znajomych i on bez znajomych i sie mijamy to juz mi powie czesc. nie odpowiadam mu. niech sobie nie mysli ze teraz jak sie tak slabo zachowuje to ja sie bede cieszyla na to glupie czesc. i teraz pytanie ode mnie. o co mu do cholery chodzi???

Gość gość
Po prostu chce wzbudzic w tobie zazdrosc o zebys przejela paleczke . Cos do ciebie nadal czuje

Gość jennymoor
opowiada wszystkim w akademiku , że ja w trakcie seksu pierdze i się głupawo śmieje i , że mam ciemne zrogowacenia na piętach

Gość jennymoor
ale ja jego pałeczkę już miałam i to bardzo często....

Gość jennymoor
nie zycze sobie podszywania sie pod moj nick.

Gość jennymoor
takim glupim zachowaniem? na samym poczatku mu napisalam co sadze o jego zachowaniu nie odpisal nic

Gość jennymoor
odkryłam , że ma skłonności homoseksualne